טיול לתאילנד

Angel 2005

New member
טיול לתאילנד

שלום, אני מתכוונת לטוס לתאילנד, כנראה בטיול מאורגן לשבועיים, והייתי רוצה לדעת איזה הכנות אני צריכה לעשות לפני הטיול: כמה זמן לפני הטיסה צריך לעשות את החיסונים? איזה ציוד אני צריכה לקחת? ובכלל מה הם כל הסידורים שצריך לעשות? כי קראתי איפשהו בפורום שרק לפני היציאה מבזבזים בערך 2000 שקל, אז הייתי רצה לדעת אם זה נכון?

Benkok

New member
אנג'ל...

הכי טוב לשאול את המארגנים של הטיול המאורגן...חוצמזה יש לך בפורום המון אינפורמציה, צריך רק לחפש. בגדול אני יכול להגיד לך שבשביל טיול מאורגן ממש אין צורך בחיסונים (המלצה שלי בלבד! האחריות היא שלך. אני לא רופא ולא מוסמך להחליט) ההוצאה היחידה שיש לך לפני הטיול זה מזוודה (אם את יוצאת בטיול מאורגן, אפילו תרמיל לא רלוונטי כאן...) אין צורך בויזה מוקדמת לתקופה של שבועיים, אין צורך בבגדים מיוחדים עמידים במים או נעליים יקרות להליכה (גם ככה רוב הטיול תלכי עם החיקוי של הבירנשטוק שתקני ב200 באהט ביום הראשון...) בקיצור, תעלי על המטוס ותגיעי... טיול נעים

2000 ש"ח?

אני זוכרת שהוצאתי 200$ על תרמיל, אבל במאורגן - אפשר להתארגן גם על מזוודה. כמה כבר עולים חיסונים??? ויזה - לא צריך לשבועיים. אז מה נשאר?

Benkok

New member
מה אתה רוצה????

לכאורה אתה שואל שאלה (כי יש המון סימני שאלה בסוף) אבל מה בעצם השאלה? למה אנשים לא יודעים להתנסח כמו בני אדם? תשאל את השאלה כמו בנאדם ואז אולי נוכל לענות לך.

kogawa

New member
ויזה צריך גם לתאילנד

מוכרות לי מעט מדינות להן לא צריך ויזה (כמו הואטיקן), אבל לתאילנד חובה ויזה!! (המוכרת גם בשם העברי והיפה "אשרה" ומתחלקת לאשרת כניסה, אשרת שהייה, אשרת לימודים, עבודה וכו). המדינה רשאית להנפיק אשרה למשך זמן ובעלות ככל שתחפוץ וגם יכולה לשנות היום את המדיניות שלה. מה שנהוג היום בתאילנד זה אשרת שהייה חינם אותה מקבלים בנמל הכניסה, ולאחרונה האשרה היתה תקפה לחודש ימים עם אפשרות הארכה.

SPnage

New member
הכוונה בויזה

היא דף יפה וגדול שמדביקים לך לדרכון, עולה כסף ולרוב יש לקבל אותו לפני הנסיעה לארץ המיוחלת. זאת בניגוד לחותמת קטנה בדרכון שמקבלים עם ההגעה כאשר אין צורך בויזה. נכון שטכנית זה אותו דבר אבל נראה לי שההבדל ברור.

Benkok

New member
שניהם זה "ויזה"...

יש מדינות שאזרחיהן מחוייבים באשרה מוקדמת כדי להיכנס לתאילנד. ישראלים מקבלים אשרה ל30 יום עם הנחיתה, ללא צורך בבקשב מוקדמת.

SPnage

New member
לזה התכוונתי

בשפת פשוטי העם, "ויזה" אומר שצריך להוציא מראש ו"בלי ויזה" אומר שלא צריך.

תותי-בת

New member
שפת פשוטי העם שגויה כמו שבן אמר צריך לכל מדינה אשרת כניסה אבל יש מדינות שיש להם הסכמים לעיתים שתי המדינות המסויימות מחליטות שהתייר לא יאולץ להנפיק אשרת כניסה לפני כניסתו ליעדו, כמו ישראל-בריטניה, ולעיתים ההסכמים בין המדינות הם חד צדדים כמו ישראל-ארה"ב, ישראלים בעלי דרכון רגיל צריכים להנפיק אשרת כניסה מבעוד מועד ואילו אמריקאים בעלי דרכון רגיל אינם צריכים להצטייד בויזה תרם כניסתם לישראל. בכל אופן רציתי להגיד לכם שגם החתימה שאנחנו מקבלים בדרכון היא אשרת שהייה רק שאנשים לא מייחסים לה את הכבוד הראוי לה! ../images/Emo9.gif או יותר נכון סתם רציתי להראות שאני יודעת כי הייתי בביקורת גבולות ../images/Emo6.gif תטוסו, תהנו תבלו ותחזרו בשלום ../images/Emo9.gif או שתישארו בטיול ותתחתנו עם תאילנדית ../images/Emo9.gif אנג'וי יורסלף, ליאת.

alon1d

New member
אם אני מגיע לתאילנד מהודו..

גם אז אני זכאיל-30 יום ויזה? אם אני רוצה להישאר יותר מ-30 יום, האם ניתן להאריך את משך הויזה בתאילנד עצמה?

sin girl

New member
למה

אתה צעיר למה טיול מאורגן למה רק שבועיים ואם כבר שבועיים למה חיסונים אתה עושה טעות איומה עם המאורגן הזה יעלה לך כפול

Angel 2005

New member
היי

אגב אני בת, ואני רוצה לצאת לטיול מאורגן ורק לשבועיים משיקולים אישיים, וכי כרגע לא מתאים לי לצאת לתקופה ארוכה יותר.

למעלה