טיול לשבת

יא אהל חיפא, השלום לכם?../images/Emo4.gif

שמעתי יש אצלכם בלגנים, שריפות. מה קורה? את מי כבר פינו מהבית?

../images/Emo6.gif

איבראהים אלבהלוואן הוא אביו של אחד השרים בירדן, לא אפרט מה הסיפור שלהם בדיוק, אך תוכלו לקרוא את הכתבה ואל תשכחו לשמוע את הקלטות, ורק אז תדעו מי הם האנשים שמנהלים את ירדן,מדינה מפגרת בגלל האנשים ששולטים בה.

CHRISTY21

New member
טיול לשבת

הייתי ביום בטיול בלטרון זה ליד ירושלים מי שלא יודע זה מנזר ועושים שם כל מיני סוגים של יינות יש שם טעימת יינות ואפשר לקנות שם יינות שכל ההכנסות הולכים למנזר. יש שם כנסיה מדהימה ואפשר לשבת שם בין עצי הזית ולעשות פיקניק . בן דודה שלי עובד שם והלכתי לטעימות והוא שיכר אותי מרוב טעימות (שתבינו אני לא שותה אלכוהול בכלל) בת דודה שלי מקנדה השתכרה לגמרי כמעט התעלפה לי שם. היה נחמד לפחות שכחתי קצת מכל הרע שעובר עליי בתקופה האחרונה. בקיצור תשתכרו (למרות שיש לזה טעם מגעיל בעעעעע)

חחח כריסטוש יא סקראני../images/Emo3.gif

שמח שנהנית. מאד נחמד שם במנזר. והם גם עושים ברנדי טוב, לפי מה ששמעתי

CHRISTY21

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo106.gif

חחחח עמית לא צריך ברנדי כל היום אני לא מאופסת בגלל היין שלא נדע מה ברנדי יעשה לי. אין לי תמונות כי לא היתה לי מצלמה אבל בת דודה שלי הקנדית צילמה אני אבקש ממנה תמונות.

טיול נוסף לשבת../images/Emo9.gif

אתמול הייתי בנחל אל-על ליד מושב אלעד ברמת הגולן.. משהו משהוווו
הקטע המעפן שהתמונות גדולות מדי לפורום..כי הנוף מקסים אפילו צילמתי סרטונים של חצי דקה פה ושם
בכל מקרה..הירוק המסחרר - המים הצוננים..האוויר הצח..אביב בהדרו..צאו ותהנו

עמדתי בדיוק מאיפה שהמפל נופל

אבל לא יכלתי להקדם יותר לצילום יותר ברור בסרטון זה ברור ממש..

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifהתמנות האלו לא מחו"ל ../images/Emo163.gif

תודה אשה
זה מגניב תעלי עוד תמנות בבקשה פליזזז

אלי 38

New member
CHRISTY21

נשמע מאוד נחמד ,היכן בדיוק המנזר? ואם יש אפשרות לבקר בפנים ביום שבת ? יש תמונות משהו או הכוונה איך להגיע ?

למעלה