טיול לצפון

avih6

New member
טיול בקטנוע 50 סמ"ק

מישהו מכיר אולי מסלולי טיול בארץ שבוצעו בקטנועי 50 סמ"ק? מרחקים , תחנות בינים , בעיות תידלוק ושרות.

bikerman

New member
בעוונותיי הרבים../images/Emo3.gif

טיול עם 50 סמ"ק:כשהייתי בן 17,היה לי סאן-יאנג. כילד בן 17,התעללתי פיסית ונפשית בכלי הזה:הוא ראה את באר שבע,טבריה ושמורת יהודיה והזויתן,גם בשבילי עפר.לא אשכח איך בירידה לטבריה צרחתי מאושר כשהשעון הראה 90...לא אשכח גם כמה כסף עלה לי המנוע החדש שעשיתי לו 3 פעמים... אכן,חוויות מגניבות היו איתה,אילזה ז"ל,שנמכרה בסוף חייה המסכנים למוסכניק כפר-סבאי ב-1000 שקל. בזמן שהיא כבר שכבה מתה בחנייה,בהיותי חייל בצאלים,קניתי ווספה 200 אדומה:סופיה.היא ראתה את צאלים(!)פעמיים בשבוע!מכפר סבא לצאלים בשעה וארבעים דקות+עצירת התרעננות בשבילי ביד-מרדכי. סופיה היתה נאמנה יותר מכלב פינצ'ר צווח,ולא כעסה עליי,לא כשעפתי ממנה בוילי או כשניסיתי להשכיב אותה בפניות חדות.כל מה שדרשה היה דלק עם כוסית שמן לקינוח,ומדי פעם להוציא את הפלג,לשפשף אותו ברצפה ולהחזיר למקומו.היא היתה איתי 40000 ק"מ בערך,ואני מתגעגע. בקיצור,יש משהו במגרש היום,כדי שהחג יהיה באמת שמח?!

dodkil

New member
טיול לצפון

שלום לכולם כול המעונינים\ות להצטרף לטיול רגוע לאיזור הצפון, כנרת והסביבה בסוף השבוע הנוכחי מוזמנים מסלול הטיול עדיין לא סגור, הצעות יתקבלו בברכה צרו קשר וחג שמח לכול בית ישראל

למעלה