טיול לפארמה

blackberry3

New member
טיול לפארמה

שלום לכולם באמצע אוקטובר הקרוב אני מתכננת לבקר את בן זוגי בפארמה ורציתי לקבל רעיונות מה זוג סטודנטים יכול לעשות באזור במשך מספר ימים ואיזה אטרקציות יש שם . ישנה אופציה גם לבלות מספר ימים במילאנו וזאת תהיה פעם ראשונה לשנינו אנו מתעניינים במוזיקה אוכל מוזיאונים ובקשה קצת מוזרה אבל גם בקופים אז אם יש משהו שקשור לקופים בסביבה נשמח לבקר גם
תודה לעונים וסופש נפלא לכולם

אני חושבת שקודם כל כדאי לראות את הבטיסטרו

ואת התקרות המצוירות בשתי הכנסיות המרכזיות של קורג'ו ושל פרמיג'נינו. הייתי באחד המוזיאונים, לא המוזיאון המרכזי אלא זה:
http://turismo.comune.parma.it/en/t...-culture/museums-and-galleries/stuard-gallery

ואני חושבת שבכלל, כדאי לבדוק את האתר שלמעלה, שהוא אתר התיירות של העיר.

כמו כן, אני הייתי מסתכלת על הטירות בסביבה, כל האזור של פארמה מלא טירות, המפורסמת בהן Torrechiara אבל יש עוד המון. הנה האתר שלהן. יתכן ש-Torrechiara נגישה בתחבורה ציבורית.

יש כל העניין של פארמה וסביבתה והמורשת של ג'וזפה ורדי, זה בוודאי תמצאי באתר שנתתי.

מסעדה שאהבתי (הביקור שלי היה בשנת 2011):
http://www.ristorantidiparma.it/new07/webpage.php?idtopic=21#_=_

וחוץ מזה, כמובן, נסיעה קצרה ולא יקרה ברכבת תיקח אתכם למודנה ולבולוניה. אם אתם בפארמה, אל תחמיצו אותן. מקומות עשירים באוכל, באמנות, בארכיטקטורה יפהפיה ובאווירה.

פארמה

היי,

בפארמה חובה לבקר ב:
DUOMO
BAFTISTERIO
TEATRO REGGIO
PALAZZO DELLA PILOTA = TEATRO FARNESE

מחוץ לעיר:
סיורו אוכל ל:
LANGHIRANO = עיירת ייצור הפרושוטו די פארמה
CASEFICIO - מחלבות לייצור גבינת הפרמיג'יאנו רג'יאנו
ACETAIA - יקבים בהם מייצרים את החומץ בלסמיקו המסורתי (לא התעשייתי הרגיל)

MODENA - יפיפיה
BOLOGNA - אין דברים כאלה

מוטורי מעניין ?
MARANELLO - העיריה של פרארי
BOLOGNA - העיר של DUCATI ו LAMBURGHINI
MODENA - העיר של MASERATI

מוזיקה ?
SANT AGATA + BUSETO + RONCOLE VERDI - פסיעות בחייו של ורדי
CREMONA - כינורות סטראדיווריוס.

מקווה ששבוע יספיק :)

נסיעה טובה

blackberry3

New member
תודה לעונים בנתיים קיבלתי את הלוז

אני אנחת ב15 לאוקטובר במילאנו נבלה שם 4 שעות ניסע לפארמה עד ל17 ב17-19 נהיה בסציליה ואז עוד פעם בפארמה עד 22 מקווה שאספיק לדחוס את הכול ללוז ,דרך אגב יש למישהו רעיון מה לעשות במילאנו במשך 4 שעות במרכז?

פארמה ועוד

מילאנו ב 4 שעות:
הקתדראלה הגותית הכי יפה בעיני בעולם + סיור על המיגדלים
הגלריהה צמודה לזכרו של ויקטור עמנואל ה2
מבצר ספורצסקו

לארבע שעות זה בהחלט הספק יפה.

למעלה