טיול לירושלים אשמח להמלצות על יום טיול בירושלים אשר מיועד למשפחות עם ילדים בגילאי 4 תודה
M malamlad New member 20/5/15 #1 טיול לירושלים אשמח להמלצות על יום טיול בירושלים אשר מיועד למשפחות עם ילדים בגילאי 4 תודה
א אלעד 1975 New member 21/5/15 #2 הנה הטיול שעשינו עם ילדי הגן בדיוק בגילאים הללו השבוע טיול יום ירושלים כולל כניסה למים, חניה חינם, טעימה מהעיר העתיקה וללא תשלום בכניסה לאתרים.
הנה הטיול שעשינו עם ילדי הגן בדיוק בגילאים הללו השבוע טיול יום ירושלים כולל כניסה למים, חניה חינם, טעימה מהעיר העתיקה וללא תשלום בכניסה לאתרים.
ח חגית ב New member 25/5/15 #4 תעלת מים יבשה אלעד, היכן הכניסה לתעלה? נתת לי רעיון מצוין לטיול קיץ ירושלמי עם הנכדים. חגית
א אלעד 1975 New member 25/5/15 #5 הכניסה לתעלה די נחבאת אל הכלים היא בגן בלומפילד דרומית למערות הקבורה של "בית הורדוס" ומעט מזרחית לפרגולה עגולה גדולה. מדרגות מודרניות מוליכות מטה ואז רואים את השלט המספר אודותיה ופניה שמאלה ואתם בתוך התעלה. הנה תמונת אוויר מעולה מאתר עיריית י-ם.
הכניסה לתעלה די נחבאת אל הכלים היא בגן בלומפילד דרומית למערות הקבורה של "בית הורדוס" ומעט מזרחית לפרגולה עגולה גדולה. מדרגות מודרניות מוליכות מטה ואז רואים את השלט המספר אודותיה ופניה שמאלה ואתם בתוך התעלה. הנה תמונת אוויר מעולה מאתר עיריית י-ם.
ה המטייל הצפוני New member 21/5/15 #1 אתה מוזמן להיכנס לבלוג שלי ולבחור בתגית "ירושלים" ולמצוא מספר רב של אפשרויות טיול. הלינק לבלוג בחתימה שלי
אתה מוזמן להיכנס לבלוג שלי ולבחור בתגית "ירושלים" ולמצוא מספר רב של אפשרויות טיול. הלינק לבלוג בחתימה שלי