טיול ליפן
אהלן חברים!
נהנתי לראות אתכם במפגש ביום חמישי. יכול להיות שבפעם הבאה אני אבוא גם עם המורה שלי, אם זה יסתדר לו.
בכל אופן, כמו שכבר אמרתי, אני מתכנן לטוס ליפן במאי לכארבעה שבועות.
אני מפרסם פה טיוטה ראשונית של התכנון שלי, והייתי ממש שמח לשמוע כל עצה שתהיה לכם בעניין.
אני בעיקר מבולבל לגבי 2 דברים:
1) הסוף של הטיול.
2) אם באמת כדאי לעשות גיחות קצרות למקומות יותר נידחים (Kanazawa, Ise...) או שעדיף להשאר יותר בערים המרכזיות.
אז הנה מה שיש לי בינתיים:
חמישי – מאי 09 – נתיחה בנאריטה ב-7:40. נסיעה לטוקיו. ביקור ב-Asakusa ובמקדש Sensoji. משם ל-Rikugien Garden.
שישי – מאי 10 – Akihabara ואז Ueno Park.
שבת – מאי 11 – Roppongi Hills ואז Shinjuku.
ראשון – מאי 12 – בבוקר Meiji Shrine ו-Yoyogi Park, באחה"צ/ערב Harajuko.
שני – מאי 13 – Disney Sea, ובערב Shibuya.
שלישי – מאי 14 – גן חיות Zoorasia, בערב נצא לאיפשהו בעיר.
רביעי – מאי 15 – נסיעה ל-Hakone (מומלץ ללכת ל-Onsen), ביקור ב-Fuji-Q או באחד האגמים שמסביב להר.
חמישי – מאי 16 – Jigokudani, הלוואי שיהיו קופים, ואז להעביר את הערב ב-Shibu Onsen.
שישי – מאי 17 – בבוקר נסיעה ל-Kanazawa, ביקור ב-Kenrokuen Garden ו-Myoryuji Temple, בערב נסיעה ל-Shirakawa-go ולישון שם.
שבת – מאי 18 – קצת לטייל ברגוע ואז לנסוע ל-Nagoya למשפחת קאוואסאקי (אני מתארח אצל המשפחה של המורה שלי).
ראשון – מאי 19 – להסתובב ב-Nagoya.
שני - מאי 20 - עוד Nagoya ומתישהו לנסוע ל-Kyoto.
שלישי – מאי 21 – מקדש Kinkakuji, ואז Nijo Castle.
רביעי – מאי 22 – טיול ב-Higashiyama District, ואז ביקור ב-Kiyomizu-dera. באחה"צ/ערב ללכת ל-Gion.
חמישי – מאי 23 – מקדש Saihoji (Kokedera).
שישי – מאי 24 – מקדש Fushimi Inari.
שבת – מאי 25 – לנסוע ל-Nara, לבקר ב-Nara Park. אחר כך לבקר ב-Todai-ji.
ראשון – מאי 26 – לנסוע מ-Nara ל-Ise ולראות את מקדש השינטו החשוב ביותר. לחזור לישון ב-Nara.
שני – מאי 27 – בבוקר לנסוע ל-Koya-San, לטייל בבית קברות, ולישון על ההר עם הנזירים.
שלישי – מאי 28 – בבוקר לנסוע ל-Hiroshima, ללכת לראות את המוזיאון. לישון בעיר.
רביעי – מאי 29 – לנסוע ל-Miyajima. לטייל קצת על ההר, לעבור ב-Daishou-in Temple, ולהגיע בסוף ל-Itsukushima Shrine המרחף על המים. אפשר להשאר לישון על האי.
חמישי – מאי 30 – אין לי מושג - כדאי לקצץ קצת ממקומות אחרים ולנסוע ל-Kyushu?
שישי – מאי 31 - Amanohashidate
שבת – יוני 01 – Osaka ואקווריום Kaiyukan
ראשון – יוני 02 - Osaka
שני – יוני 03 – טיסה חזרה מאוסאקה ב-10:00 בבוקר. מגיע לתל אביב ב-00:35 לפנות בוקר של יום שלישי.
כל תגובה תתקבל בברכה!
תודה רבה,
אייל
אהלן חברים!
נהנתי לראות אתכם במפגש ביום חמישי. יכול להיות שבפעם הבאה אני אבוא גם עם המורה שלי, אם זה יסתדר לו.
בכל אופן, כמו שכבר אמרתי, אני מתכנן לטוס ליפן במאי לכארבעה שבועות.
אני מפרסם פה טיוטה ראשונית של התכנון שלי, והייתי ממש שמח לשמוע כל עצה שתהיה לכם בעניין.
אני בעיקר מבולבל לגבי 2 דברים:
1) הסוף של הטיול.
2) אם באמת כדאי לעשות גיחות קצרות למקומות יותר נידחים (Kanazawa, Ise...) או שעדיף להשאר יותר בערים המרכזיות.
אז הנה מה שיש לי בינתיים:
חמישי – מאי 09 – נתיחה בנאריטה ב-7:40. נסיעה לטוקיו. ביקור ב-Asakusa ובמקדש Sensoji. משם ל-Rikugien Garden.
שישי – מאי 10 – Akihabara ואז Ueno Park.
שבת – מאי 11 – Roppongi Hills ואז Shinjuku.
ראשון – מאי 12 – בבוקר Meiji Shrine ו-Yoyogi Park, באחה"צ/ערב Harajuko.
שני – מאי 13 – Disney Sea, ובערב Shibuya.
שלישי – מאי 14 – גן חיות Zoorasia, בערב נצא לאיפשהו בעיר.
רביעי – מאי 15 – נסיעה ל-Hakone (מומלץ ללכת ל-Onsen), ביקור ב-Fuji-Q או באחד האגמים שמסביב להר.
חמישי – מאי 16 – Jigokudani, הלוואי שיהיו קופים, ואז להעביר את הערב ב-Shibu Onsen.
שישי – מאי 17 – בבוקר נסיעה ל-Kanazawa, ביקור ב-Kenrokuen Garden ו-Myoryuji Temple, בערב נסיעה ל-Shirakawa-go ולישון שם.
שבת – מאי 18 – קצת לטייל ברגוע ואז לנסוע ל-Nagoya למשפחת קאוואסאקי (אני מתארח אצל המשפחה של המורה שלי).
ראשון – מאי 19 – להסתובב ב-Nagoya.
שני - מאי 20 - עוד Nagoya ומתישהו לנסוע ל-Kyoto.
שלישי – מאי 21 – מקדש Kinkakuji, ואז Nijo Castle.
רביעי – מאי 22 – טיול ב-Higashiyama District, ואז ביקור ב-Kiyomizu-dera. באחה"צ/ערב ללכת ל-Gion.
חמישי – מאי 23 – מקדש Saihoji (Kokedera).
שישי – מאי 24 – מקדש Fushimi Inari.
שבת – מאי 25 – לנסוע ל-Nara, לבקר ב-Nara Park. אחר כך לבקר ב-Todai-ji.
ראשון – מאי 26 – לנסוע מ-Nara ל-Ise ולראות את מקדש השינטו החשוב ביותר. לחזור לישון ב-Nara.
שני – מאי 27 – בבוקר לנסוע ל-Koya-San, לטייל בבית קברות, ולישון על ההר עם הנזירים.
שלישי – מאי 28 – בבוקר לנסוע ל-Hiroshima, ללכת לראות את המוזיאון. לישון בעיר.
רביעי – מאי 29 – לנסוע ל-Miyajima. לטייל קצת על ההר, לעבור ב-Daishou-in Temple, ולהגיע בסוף ל-Itsukushima Shrine המרחף על המים. אפשר להשאר לישון על האי.
חמישי – מאי 30 – אין לי מושג - כדאי לקצץ קצת ממקומות אחרים ולנסוע ל-Kyushu?
שישי – מאי 31 - Amanohashidate
שבת – יוני 01 – Osaka ואקווריום Kaiyukan
ראשון – יוני 02 - Osaka
שני – יוני 03 – טיסה חזרה מאוסאקה ב-10:00 בבוקר. מגיע לתל אביב ב-00:35 לפנות בוקר של יום שלישי.
כל תגובה תתקבל בברכה!
תודה רבה,
אייל