טיול לחו"ל

smadica

New member
טיול לחו"ל

היי לכולם!! אני מתכננת לטייל בארה"ב למשך חודש בערך והייתי רוצה לשמוע המלצות על איך להסתדר עם כל התרופות. אני עם משאבה ונראה לי מה זה מסורבל להסתובב עם תיק מלא תרופות בכמויות... תודה מראש

טיול בחו"ל

סה"כ את צריכה כ3-4 בקבוקי אינסולין חבילה אחת של פרפריות (10 פרפריות) מזרק או עט מזרק ספר עם אינסולין תקף ארוך טווח וקצר (במקרה שהמשאבה תעשה בעיות). מד סוכר +מקלונים פירות יבשים או טבליות גלוקוז למקרה היפו חבילה קרקרים שלא תתקעי בלא מזון. כך שזה לא תיק מאוד גדול - יש גם אירגוניות מתאימות לנסיעה שיש בהן גם קרחומים שמקררים את האינסולין ויכולת לסדר את הדברים בצורה יותר נוחה (תסתכלי בקישורים). אל תשימי תרופות או ציוד אחר במזוודה שהולכת לבטן המטוס א. זה יכול ללכת לאיבוד ב. יכול להתקלקל בשל הטמפרטורה הנמוכה בבטן המטוס . אם את נוסעת עם משהו שיודע שאת סוכרתית תשימי אצלו חלק מן הציוד לכל מקרה(גם מחלק את הנטל אם הוא נראה לך גדול מידי
) כמעט לכל מרפאת סוכרת יש חוברת הסברים לנוסעןם לחו"ל כדאי לך להתקשר אליהם וכמובן לעשות ביטוח נוסעים מתאים. ומכיוון שאת עם משאבה אולי תכנסי לשרשור המשאבות שלנו ותוסיפי את הבעיות והשאיפות שלך מהמשאבה?
נעימה

רשימת רופאים בחו"ל

מצ"ב רשימת רופאים המתמחים בסוכרת ברחבי העולם. שמרי למקרה הצורך. את רשימת נותני השרות למשאבה בארה"ב תוכלי לקבל מהסוכן בארץ. מומלץ להצטייד בביטוח רפואי טוב ואמין. הרבה מצב רוח והנאה.

smadica

New member
תודה

תודה רבה רבה על המידע (השמות של הרופאים), אני מקווה שאני לא אצטרך להשתמש בו...
לשושן צחור, אני לא חושבת שזה מספיק מה שאמרת לגבי התרופות, כי תמיד צריך לקחת ספייר שזה לפחות שתי קופסאות של פרפריות. הבעיה איתם שהם גדולות (הקופסאות). גם אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה... שביתות, ביטול טיסות וכו'

למעלה