טיול לחודש..

ליאתשחר

New member
טיול לחודש..

שלום לכולם, פעם ראשונה שאנחנו בפורום ואנחנו מקווים שתוכלו לעזור לנו.. אנחנו רוצים לצאת לטיול באמצע אפריל לחודש ימים. עד עכשיו הועלתה אופצית נפאל, אבל רבים האנשים שאומרים לנו כי זה זמן לא טוב כל כך להגיע לשם (מורדים, שביתות וכדומה). היינו שמחים לדעת האם יש לכם רעיונות לזוג ,שמעוניין לצאת לטיול שיכלול טרקים של כמה ימים, קצת נופש והרבה נופים ויופי! תודה רבה, וחג שמח לכולם!! ליאת ושחר

1L

New member
רעיון קרוב

אני אחרוג ממנהגי שלא להציע מקומות שלא הייתי או דברים שלא עשיתי ולכן ההצעה שלי היא טורקיה (פשוט בגלל שלי יש תכנון משלי להגיע לשם מתישהו ולתקופה של לא פחות מחודש). אני משוכנע שיש כאן בפורום מספר אנשים שיוכלו לחוות דעה ובוודאי יאמרו שגם חודש זה לא מספיק. יתרון נוסף של טורקיה (מעבר לכך שהיא עונה בדיוק להגדרה שהבאת) הוא החסכון הכלכלי - לא רק המחירים במדינה עצמה אלא גם מחיר כרטיס הטיסה.

מצטרפת לרעיון של תורכיה

הייתי שם שלושה שבועות כמעט וזה רק בחלק המזרחי והמרכז לא כולל בכלל עיירות נופש באזור אנטליה, מרמריס וכו. עשיתי בקצ'קר את אחד הטרקים הכי יפים אי פעם (והיתי בנפאל והודו אז יש למה להשוות). המקומיים נחמדים בד"כ, המחירים לא יקרים, וקל ללמוד את השפה (שילוב של מיליעם בערבית ולטינית) בקיצור-כדאי. לגבי אפריל נראה לי שעוד קר בקצ'קר אז שטווה לבדוק מקומות אחרים. אם זה הכיוון ממליצה לפנות ללשכת התיירות התורכית בבן יהודה 1 -מספקים הרבה חומר בחינם. תהנו תות אגב אם לא הייתם בכלל במזרח, גם תאילנד יכולה לבוא בחשבון.

למעלה