טיול לבולגריה +

ארתור3

New member
טיול לבולגריה +../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

זה נשמע נחמד,אנו חברים בהגנת הטבע וחוץ מחודש זה שזה חודש של החגים אנו עורכים טיולים עם כל מיני נושאים בכל רכבי הארץ וגם טיולים יותר קשים עם הרבה הליכה טיולי שביל אם תרצו עוד לשמוע אני אמשיך לכתוב.צהריים טובים ארתור3

yaely2

New member
מנהל
שלום ארתור, רוצים לשמוע ../images/Emo66.gif

שלום ארתור, הזדמנות לאמר לך ברוך הבא. קודם תפוז היה חסום להודעות, אחר כך אני הייתי חסומה אז באמת כיף לנו שאתה פה איתנו. החברה להגנת הטבע באמת עושה טיולים מעניינים. מממ... גם אני מתה ללכת ולרוץ...עם העינים על המסך. לשבת ולקרוא איך אנשים רצים על הג'בלאות, מ כשהם מחזיקים בחבלים ואני מחזיקה בפיצוחים. תמיד טוב לשמוע, נכון? יעלי

ארתור3

New member
|לבליעלי האוהבת הפיצוחים../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

גם אני דרך הגב,אבל לצערי אני צריך לאכול את זה פחות היות ואני עמל קשה במכון כושר כמעת כל יום . אצלנו בטיולים כל אחד אוכל מה שהוא רוצה בתנאי שהוא לא ישראלי(זורק או משאיר לכלוך לרשות הרבים) כל אחד חייב לקחת את הזבל שלו בשקית הביתה או לזרוק לפח אשפה אם זה מקום מסודר. אם אנשים לא אוהבים ללכת אז יש גם טיולים באוטובוסים או במכונות פרטיות קלים בלי טיפוס על הג"בלאות עם כל מיני נושאים כמו איסטוריה ארכיולוגיה אהבות באיסטוריה של ארצינו וכו" מקוה שסיפרתי די להיום השעה מאוחרת ויש לי עוד כצד לקרוא היום לא הספקתי כמעט כלום לקרוא אז לילה טוב
ארתור3

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב וטיולים על הכיפאק ../images/Emo73.gif

לארתור ולכולם שלום, בנוגע לטיולים שהזכרת, אתה בהחלט מוזמן לספר לנו על טיול שעומד להתקיים ואפילו עדיף על טיול שאתה עומד להשתתף בו. ואז... "ירצו יאכלו.." מי שהטיול יעניין אותו יוכל להרשם. אפילו אם יהיו רק שניים שלושה מהפורום, זו כבר תהיה מיני פגישה. ואני בטוחה שיהיה כיף יחד. יעלי

emmy5

New member
ארטור3 ואם לא ..אז ספר לנו על .

טיול שהיה ...תודה

maxima

New member
ברוך בואך ארתור........./images/Emo140.gif

אני ישראלית ומעולם לא זרקתי אשפה בחיק הטבע..
אז בבקשה בלי הכללות.....

שרה16

New member
גם אני מטיילת הרבה

ולא זורקת זבל,נהפוך הוא! הזבל זורק אותי
סתםםםםםםםם! אוספת גם זבל של אחרים.

ארתור3

New member
../images/Emo65.gif מגיע לך

אני שמח שיש המטילים הרבה ולא זורקים זבל לרשות הרבים
אוספת זבל של אחרים זה באמת יפה אזרחות יפה
איפה את מטילת? ואם בחברה? אני מאחל לך חג שמח