טיול לארה"ב

smadica

New member
טיול לארה"ב

היי חבר'ה, הייתי רוצה לשמוע קצת עצות מחבר'ה עם סכרת שטיילו בעולם. אני מתכננת חודש בערך בארה"ב עם חבר שלי ואני קצת מוטרדת מהעניין של כל התרופות והפרפריות (יש לי משאבה) שאני אצטרך להיסחב איתם. צריך תיק שלם רק בשביל זה. דבר נוסף שרציתי לשאול זה אם מישהו מכם יודע... אם הספק של המשאבה יתן לי משאבה רזרבית אפילו משומשת שתהיה לטיול כדי שאני לא אתקע עם זריקות כי כבר שכחתי איך מסתדרים איתם במקרה שיקרה משהו לשלי. וגם לגבי הפרשי השעות והמינונים של הבאזל... מה עושים במקרה כזה? כמובן שאני אתיעץ עם הרופאה אבל אני רוצה לשמוע מאנשים עם נסיון. אם יש לכם עוד טיפים אפילו לא קשורים לסכרת אשמח לשמוע...

מפלצת ההודעות מחקה לי את ההודעה

הארוכה שכתבתי לך
. בתוספת על מה שכתבנו לך בהודעה הקודמת שלך בנושא: את צריכה גם מכתב שמסביר למה את נושאת מזרקים ומחטים כדי שלא יאסרו אותך על החזקה/סחר בסמים
היום יש עטי מזרק כך שהשימוש בהם לא דורש תזכרות ארוכה. אם בכל זאת את רוצה משאבה נוספת תנסי לפנות לסוכן של המשאבה שלך אולי הם גם משכירים משאבות. עד כמה שידוע לי את פשוט משנה את השעה במשאבה לזמן המקומי ובזה נגמר העיניין. את צריכה אולי לשנות את הבאזל אם את הולכת לעשות פעילות גופנית או לטייל הרבה ברגל ולהוריד את המינון. ולגבי הפרפריות שתופסות הרבה מקום- למה לא תפרקי את החבילה הגדולה של הפרפריות ותפזרי אותן בתוך המזוודה.

לא אבל לפי חוקי מרפי שלא יהיה לך

אותו - אז ידרשו. וחוץ מזה מה הבעיה? מרימים טלפון למרפאה מבקשים שישלחו לך בדואר מכתב כזה ושלום על ישראל. מאז ה-11.9 הבדיקות הרבה יותר קפדניות. אני לא היית מסתכנת לנסוע בלי במיוחד שהיא נוסעת לתקופה ארוכה ועם כמויות יחסית גדולות של תרופות, מחטים ומזרקים- לא מסתבכת עם המכס האמרקאי

770יוסקה

New member
עוברת דרך ברוקלין???

ראשית שיהיה לך טיול נפלא ומהנה!!!!!!! לנסיוני בגלל הבדל השעות הנרחב (7 שעות!!!) יהיו קטעים רציניים עם הבזאלי בהתחלה, ובפרט שבטיול את לא מנהלת אורח חיים ושינה מסודר... נכון??? האם אפשר לצפות את כיוון השינוי ומידתו... לא נראה לי, אולי עם יותר מידע ואינפורמציה.... מה שהכי חשוב זה שאם את עוברת בניו יורק וצריכה משהו - אני כאן! אז רק תודיעי את האימייל שלך

shula30

New member
נסיעה טובה

מנסיוני (ועשיתי את זה כמה פעמים), אם את טסה טיסת לילה לארה"ב, כל מה שצריך לעשות זה לשנות את השעות אבל במקטעים. נניח בשעה 4 לפנות בוקר (שאז בד"כ הבזל יותר גבוה או לפחות מתחיל עלות) להזיז את השעון של המשאבה חזרה לשעה 12 או 11 בלילה. ושוב, כאשר מדליקים אורות במטוס ומחלקים ארוחת בוקר, אצלך במשאבה תזיזי עוד קצת אחורה. במקטעים קטנים (2 לפחות) הבעיה ממש זניחה. חוץ מזה אפשר תמיד לתקן. שתהיה לך נסיעה נהדרת. אה, אני בד"כ מצטיידת ממכתב מרופא, שגם מציין את קיום המחלה וגם את המינונים, כי מי יודע מה יכול לקרות.

smadica

New member
תודה רבה

וואי ממש תודה, אף פעם לא קיבלתי כ"כ הרבה תגובות בפורום ואני מנסה כבר הרבה זמן לשאול על זה. לגבי המכתב אני יודעת את הפרוצדורה וזה גם לא בעיה לבקש מהרופא, אבל לגבי התרופות... גם אם מוציאים מהקופסא זה הרבה וגם לא נראה לי שכדאי כדי שהם ישמרו כמה שיותר. הבעסה היחיד הוא להיסחב עם התיק הזה צמוד כל הטיול, מזה אני מוטרדת...

shula30

New member
תיק

לגבי התיק, הייתי בכל מקרה ממליצה "לא להחזיק את כל הביצים בסל אחד". ממליצה בחום לפצל את הציוד בין 2 תיקים, על כל מקרה שלא יקרה.

assael10

New member
אוי ואבוי לא לעשות טעות טרגית !

לא לשים אף תרופת אינסולין במזוודה או בתרמיל שעולה לבטן המטוס, התרופות יקפאו ויהיו חסרות תועלת לחלוטין, אגב בטיול של חצי שנה כל התרופות כולל הכל ואני משתמש בנובופן כולל כל האמפולות תפסו לי שליש תיק בית ספר, לא ממש נורא, אגב המכתב, בעיקר לגבי המזרח הרחוק הכרחי אבל טוב שיהיה במידה ויש לך בעיה עם הסוכרת ויש לפנות למרפאה מקומית, עזר לי מאד שחליתי בדנגי פיבר בקופאנגאן - אחד האיים הקטנים של תאילנד עם אחיות שמתנהגות כמו שלושת הקופים, לא שומע, לא רואה, לא מדבר... אגב, מרשמים לתרופות בינלאומיות מומלצים, יש מקומות שאין את השם המדויק של התרופה ובמידה ואיבדת/נשבר/איבד מהיעילות זה הכרחי. לגבי חלוקת התרופות הגיוני, אבל שוב, רק בתיקים הנישאים למטוס עצמו

למעלה