טיול י"ב חשוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

ravidbe

New member
אפילו פחות

יש אפשרות לפחות אם ישנים בחניוני לילה ובשמורות הטבע.

Yoavsb

New member
אל תשכח

שצריך הסעות, אוכל, אבטחה וכו'. כל אלה די יקרים.

ravidbe

New member
יב'ניקים יקרים

יש לי הצעה מהפכנית באו כלנו נפגש בפסטיבל בוםבמלה בחוף ניצנים בתאריכים 17-20 לאפריל יהיה סבבה לגמרי.

Yoavsb

New member
תאריכים

ה-17-18 יוצא על החג. לא נראה לי שאוכל להגיע אז. בכל מקרה, אם נעשה את זה בסופ"ש זה יהיה במחיצת חצי מעמנו! זה לא יהיה כיף. ה-21-22 נשמע לי יותר טוב, אבל כדאי לנסות להזיז את זה מחוהמ"פ כי יהיו מלא אנשים ולא נוכל לאכול אוכל נורמלי! תחשבו על זה. אני מציע לעשות את זה ב-24-25, זה אחרי החג אבל עדיין בחופש (והמורה שלי לפיסיקה ירצח אותי).

24-25/4 זה לא תאריך טוב

ביום חמישי 24/4/2003 זה יום הכנה לחוויה של כל המדריכים. עמית

ורד ר

New member
הצעה לטיול..

למרות שאני לא באה.. יש לי הצעה ממש נחמדה למקום לינה.. למרות שזה במצפה רמון- שזה מקום די חרוש.. המקום הזה ממש מדהים.. קוראים לו "האנגר אדמה"- זה סטודיו של רקדני אימרוביזציה, אבל אנחנו היינו שם במסגרת אומנות.. זה מקום ממש רגוע.. עם אוכל כל כך טעים- צמחוני.. אבל באמת שאני ממליצה.. ממש נהננו..

G יוני

New member
מקום של שנטים ולסביות...

שונא שנטים ועוד יותר שונא את פסטיבלים כמו בראשית ובומבומלה...

ravidbe

New member
שונאי שונטים

אם אתה שונא שנטים אתה גם שונא אותי, למרות שאיני שנטי אלא היפי שזה דומה. זה גובל בגזענות להגיד שונא שנטים. ועוד משהו, מה יש לכך נגד לסביות? רביד

כונפה

New member
גזענות זה לא...

גזענות פירושה דחייה של גזע אחר. מכיוון ש"שאנטי" זה לא גזע, אין שנאת שנטי אפילו מתקרבת לגזענות, ובוודאי שלא גובלת בגזענות. נא לדייק במינוחים.

ravidbe

New member
שנאה

נכון אנחנו לא עם. אני הבתי את המושג גזענות כמטפורה לשנאה שאין שום מקום ושום סיבה חוץ מלשנוא. רביד

ravidbe

New member
שנאת שנטים

כל מי ששונא שנטים כאילו אמר שהוא שונא אותי. חברים זה מאוד מעליב לקבל מסר כזה לילה טוב חברים רביד

למעלה