טיול להרי אילת
הנה הצעה להרי אילת טיול טיול לשלש לילת ושני ימים (הכי לא שווה) שינה החניון מעלה גישרון יום א' גשרון עליון ושינה בחניון הר צפחות יום ב' תצפית על הר צפחות מסלול קצר של שעה ארח כך אפשר ללכת לים והביתה. טיול חמישה ימים יום א' שינה בחניון עמודי עמרם יום ב' מסלול עמודי עמרם הר אמיר הר חיזקיהו שינה בחניון קניון שחורת. יון ג' קניון שחורת הר יורם ושלמה שינה בחניון מעלה גישרון. יום ד' מעלה גישרון נחל גישרון עליון שינה בחניון הר צפחות. יום ה' הר צפחות מסלול קצר של שעהף, אחר כך יש אפשרות ללכת ים או/ו לטייל באילת. והביתה לטיול זה, שהוא עדיף בעני, יש מס' חסרונות: 1. זהו טיול ארוך ומרוחק מהבית, מה שמייקר את עלות הטיול. 2. טיול למטיבי לכת. 3. אם אין רכב פינוי וצוות מנהלה, אין אפשרות לקניות עד אילת בסוף הטיול. כך, שנצתרך לקחת את כל הציוד על הגב: אוכל, 3 ליטר מים, בגדים חמים ללילה ובגדים להחלפה למי שצריך/כה. זה טיול קשה מאוד, שאפילו קבוצת חילים בסיירת מטכ"ל מצאו את עצמם מתים בערך ביום השלישי כשניסו לשחק אותם גברים. 4. לא נראה לי שזה מתאים לכולם (למרות שאני חושב שזה אחלה טיול, המסלולים מאוד יפים נופים מדהים, אם אפשרות תצפית על ארבעה מדינות שונות אני כבר טילתי שם שלושה פעמים. הערה: יש אפשרות להתחיל את הטיול ישר מהיום השלילשי, לעשות הפסקת קניות באילת ואז לחזור למסלול, לשינה וארוחת ערב. המשך כרגיל מעלה גישרון וכו'. הנוסף אני יכול להדריך את הטיול. בברכה ולילה טוב רביד