טיול י"ב חשוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benji wk

New member
טיול י"ב חשוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

כפי שאמרתי כבר התחלנו לתכנן את הטיול . הנה שני התאריכים שמוצאים לטיול: 17-18/4 21-22/4 אנא הודיעו לי כמה שיותר מהר כי יש עוד הרבה מאוד דברים לארגן לטיול. הטלפון שלי הוא 054320863 נ.ב. אורי הולך עוד רגע לציעה את המסלולים.

Uri Meir

New member
הצעות למסלולים

לאור הודעה של תפוז אני מזכיר כי אין בהצעה המופיעה כאן משום דיווח על המיקום המדויק של נפילת טילים!!!! אני מציע שלושה מסלולים עיקריים: א) טיול באיזור חיפה על לינה בליאו בק יום ראשון טיפוס הכרמל וירידתו אל חוף הים, ושהיה על החוף, יום שני טיול בחיפה, המקדש הבהאי, וואדי ניסנס, מוזיאון המדע ב) טיול באזור זיכרון יעקב ולינה בקהילה שם יום א נחל תנינים וטיול על החוף, יום ב' נחל מערות, או טיול בזכרן עצמה או בת שלמה ג) טיול באזור משגב בשילוב אפשרי של לינה בהר חלוץ. מסלולים אפשריים: יודפת והר עצמון, מסלולים באזור הררית, או נחל פרוד (ויש עוד הרבה) אתם מוזמנים להגיב על אלה, ולהציע עוד. כדאי להחליט מהר כי צריך עוד לתאם הסעות, אוכל אישורים ולויי ביטוחוני כסף וכולי.

אולי אני טועה...

אבל להסתובב בחיפה או בזכרון פשוט לא נחשב טיול... לפחות לא בספר שלי... אולי זה מתאים לכיתות נמוכות יותר, אנחנו שמיניסטים, ואם זה הטיול האחרון שלנו ביחד, הוא צריך להיות משהו מיוחד וגדול ולא איזה טיול בפארק...

אולי אני טועה...

אבל להסתובב בחיפה או בזכרון פשוט לא נחשב טיול... לפחות לא בספר שלי... אולי זה מתאים לכיתות נמוכות יותר, אנחנו שמיניסטים, ואם זה הטיול האחרון שלנו ביחד, הוא צריך להיות משהו מיוחד וגדול ולא איזה טיול בפארק... אבל זה רק אני... נ.ב מה עם טיול בהרי אילת...

ורד ר

New member
ממש חבל..

אבל אני לא אוכל להגיע.. למרות שאני ממש רוצה

ravidbe

New member
טיול להרי אילת

הנה הצעה להרי אילת טיול טיול לשלש לילת ושני ימים (הכי לא שווה) שינה החניון מעלה גישרון יום א' גשרון עליון ושינה בחניון הר צפחות יום ב' תצפית על הר צפחות מסלול קצר של שעה ארח כך אפשר ללכת לים והביתה. טיול חמישה ימים יום א' שינה בחניון עמודי עמרם יום ב' מסלול עמודי עמרם הר אמיר הר חיזקיהו שינה בחניון קניון שחורת. יון ג' קניון שחורת הר יורם ושלמה שינה בחניון מעלה גישרון. יום ד' מעלה גישרון נחל גישרון עליון שינה בחניון הר צפחות. יום ה' הר צפחות מסלול קצר של שעהף, אחר כך יש אפשרות ללכת ים או/ו לטייל באילת. והביתה לטיול זה, שהוא עדיף בעני, יש מס' חסרונות: 1. זהו טיול ארוך ומרוחק מהבית, מה שמייקר את עלות הטיול. 2. טיול למטיבי לכת. 3. אם אין רכב פינוי וצוות מנהלה, אין אפשרות לקניות עד אילת בסוף הטיול. כך, שנצתרך לקחת את כל הציוד על הגב: אוכל, 3 ליטר מים, בגדים חמים ללילה ובגדים להחלפה למי שצריך/כה. זה טיול קשה מאוד, שאפילו קבוצת חילים בסיירת מטכ"ל מצאו את עצמם מתים בערך ביום השלישי כשניסו לשחק אותם גברים. 4. לא נראה לי שזה מתאים לכולם (למרות שאני חושב שזה אחלה טיול, המסלולים מאוד יפים נופים מדהים, אם אפשרות תצפית על ארבעה מדינות שונות אני כבר טילתי שם שלושה פעמים. הערה: יש אפשרות להתחיל את הטיול ישר מהיום השלילשי, לעשות הפסקת קניות באילת ואז לחזור למסלול, לשינה וארוחת ערב. המשך כרגיל מעלה גישרון וכו'. הנוסף אני יכול להדריך את הטיול. בברכה ולילה טוב רביד

Yoavsb

New member
הצעה../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

אפשר לעשות את הטיול בירדן ההררי, יש שם זרימה מאוד חזקה וממש יפה שם. אפשר לישון באחד הקיבוצים באזור או על הגדה (למרות שיש המון יתושים). אפשר יהיה לעשות אולי טיול אפניים, יש שם ירידות נפלאות, וגם אבובים.

Uri Meir

New member
רעיון טוב

אתה יכול אולי לפרט מסלולים, מקומות לינה וכו'? אני מצי שלא יהיה קטע על אופניים כי אני לא יודע לרכב על אופניים. אחרה"צ טוב, אורי

Yoavsb

New member
פירוט

לינה: תלוי בתקציב, אפשר בחינם על גדת הירדן. נחמד ואפשר לעשות קומזיץ, אבל ממה שאני זוכר בקיץ יש המון יתושים. אם רוצים לשלם, יש המון אכסניות. הר חלוץ נמצא בערך שעה - שעה וחצי נסיעה מכל האזור. מסלולים: יש מסלול נהדר בחצבאני (ובעצם בכל הנחלים באזור), הזרימה חזקה והמים קרים. אידאלי ביום חם. אפשר לצאת לאיזה טיול ברמה, למרות שדי צהוב שם. אם רוצים להוציא כסף אפשר גם ללכת לחרמון, אבל זה סיפור יקר למדי. לאוהבי העתיקות אפשר לעשות טיול בגמלא, בעיר העתיקה של קצרין, ועוד. יש את המפעל של מי-עדן ואת יקב רמת הגולן גם שם. יש את ההרים מסביב, והכל תלוי באופי הטיול שאנחנו רוצים ובתקציב שלנו. יש גם מסלול ראפטינג, אני יכול לברר כמה הוא עולה (מנסיון, זה שווה את זה). אבובים אפשר לעשות כמעט בחינם אם נעשה בעצמנו (קצת RISKY), רק לקנות כמה אבובים של מכונית (אני יכול להביא כמה). מאורגן בטח יעלה בערך 100 ש"ח לכל אחד. יש את האטרקציות של צוק מנרה: עולים למעלה ברכבל, ואפשר לעשות שם סנפלינג. זה גם די יקר. עכשיו לבעיה: אם נלך בסופ"ש או בחוהמ"פ יהיו המון אנשים! זה יכול להרוס את הטיול.

royelmo

New member
אנשים זה כיף../images/Emo70.gif

המון אנשים זה הכי כיף... חוץ מזה, עכשיו אביב, והקיץ כבר נותן את סימניו הראשונים, כך שכמעט בכל יום אתרי הטבע מלאים במטיילים, אז בכל מקרה לא נצליח להתחמק מהם...

Yoavsb

New member
אנשים אתנו זה כיף...

אבל תאמין לי שכשאתה לא יכול לעבור 50 מטר בלי להיתקל בעדרים שלמים זה ממש לא כיף. חוץ מזה יש המון לכלוך כשיש הרבה אנשים, שלא לדבר על פקקי תנועה. ארי חזר לפני שבועיים מהאזור במוצ"ש ולקח לו 3 שעות לעשות דרך של שעה!

אפשר אולי לישון בטבחה

מירה אמרה לי פעם שהמנזר בטבחה ממש זול להתארח בו. כדאי לברר. עמית

שווה לבדוק

כי אני יודע שמירה שומרת כשרות וחוץ מזה אולי תחליטו לבשל בעצמכם. עמית

Uri Meir

New member
כסף כסף כסף

תגידו בבקשה גם כמה את מוכנים לשלם עבור טיול כזה, וכל מי שמתכוון להגיע, נא ליצור קשר עם בנג'י דחוף!

royelmo

New member
$ בעניין הכסף $

משהו בסביבות ה - 150-200 ש"ח. לא יותר.

Yoavsb

New member
ההצעה של רועי נשמעת סבירה

יש סיכוי שנקבל עזרה מהתנועה?

למעלה