טיול יום לאגרה

hodit1987

New member
טיול יום לאגרה

היי,
אנחנו נוחתים בדלהי בחצות, ומתכננים למחר לעשות טיול יום באגרה, לחזור עד הערב ולהמשיך לטיסה אחרת.
- האם ידוע למישהו אפשרות לנסוע לאגרה בלילה כדי להגיע על הבוקר?
- אם לצאת בבוקר, כדי לקחת איזשהו טיול מאורגן לאגרה? אם כן- יש המלצה?
- באיזה אמצעי תחבורה הכי מומלץ להגיע לאגרה (רכבת\אוטובוס)?
וכמובן- אם יש עוד אנשים שמתכננים לנסוע מדלהי לאגרה ב-12.10 נשמח שיצטרפו (אנחנו זוג).

תודה!!

jeshu

New member
זה נשמע לחוץ קצת
אבל אני בהחלט מעריך את הכוונה שלכם. סיורים מאורגנים הייתי מנסה למצוא בסוכנויות נסיעות בדלהי. נסו לחפש main bazar travel agency. ה-main bazar זה איפה שתיירים לנים בדלהי הוא נמצא בשכונה ששמה pahar ganj.

אם יש רכבות בלילה לאגרה, וסביר שיש, לי הנסיעה הזו לקחה כשלוש שעות בשנת 2001. אולי זה קצר יותר היום. אפשרות נוספת היא לקחת day tour בדלהי. בסה"כ מבצר אדום יש גם בדלהי וישנם אתרים רבים נוספים כגון פטפור סיקרי.

ההודים לא משהו עם זמנים ואני מנחש שישנה סכנה שתפספסו טיסה - באיזה שעה טיסת ההמשך שלכם?

hodit1987

New member
תשובה

היי,
תודה על התשובה!
לא נהיה בדלהי לפני הנסיעה לאגרה (מגיעים מאוחר בלילה בטיסה ונוסעים על הבוקר לאגרה), כך שלא נוכל לגשת לסוכנות שהמלצת. אני אגגל אותם בכל אופן. שלחתי מייל להרבה סוכנויות, אך כולם מציעים בעצם רק אוטו ועוד גובים על זה מחיר מופקע לגמרי.
רכבת לילה לאגרה בינתיים לא מצאתי (אשמח לשמוע אם מישהו יודע על זה משהו), המוקדמת ביותר שיוצאת ב04:00, אבל בגלל שאנחנו מגיעים בחצות לדלהי, עדיף כבר לישון לפחות כמה שעות.
הטיסה הבאה היא למחר בבוקר כך שנראה שנספיק.

תודה שוב

למעלה