טיול טאנה

עינבדנה

New member
טיול טאנה

מישהו היה פה בטיול גיפים של טאנה?
אני מתלבטת אם להזמין מראש את הטיול דרך המרכז למטייל או להגיע לאזור הטיול בצאנג מאי ולהזמין את הטיול למחרת... (בחשש שלא יהיה מקומות, אנחנו זוג)
האם המלונות שלנים בהם הם אותן המלונות גם אם מזמינים דרך החברה של טאנה עצמה?
איך האוכל והמלונות? ברמה גבוהה?
תודה מראש, ואשמח לפרטים ממי שהיה שם.

היי

את הטיול ניתן להזמין מראש או גם בעת ההגעה
המחיר זהה
הטיול זהה
המלונות בטיול זהים

מסיבה זו-כדאי להזמין מראש ולהגיע מוכנים-וטאנה יאספו מהשדה ישירות למלון

לגבי הטיול-רמת המלונות הינה 3 כוכבים,נקיים ומסודרים

מקווה שעזרתי
תהניייי

ליאת

עינבדנה

New member
המשך

אני מגיעה לבנקוק ביום חמישי ובשישי יש לי טיסה לצאנג מאי ככה שהטיול מתוכנן לשבת בווקר
אז מה את בעצם ממליצה, להגיע ביום שישי למקום ולסגור לטיול למחרת? האם יש טיולים בשבת?

המשך+אפשרויות נוספות

היי

אם את רוצה שיאספו אותך שאת נוחתת בצ'אנג מאי למלון אז עדיף לסגור לפני. ויש גם אפשרות להגיע בשישי ולסגור במקום. המחיר זהה. וכן הטיול יוצא כל יום כולל שבת.

לגבי אופי הטיול- הטיול של חברת הטאנה הוותיקה זה טיול שמתאים לבני נוער/משפחות שמגיעים פעם ראשונה לתאילנד וקצרים בזמן
ורוצים טעימה מכל דבר.. יש מגוון של אפשרויות לטייל בצפון: טיול פרטי- מומלץ למשפחות של 4 אנשים ומעלה עם מדריך דובר אנגלית.

עוד אפשרות היא לעשות ממבחר האטרקציות שיש בצפון: טיולי יום.

טיול אומגות של חברת "פלייט אוף דה גיבון"- הטיול כולל את האומגה הכי ארוכה בעולם 807 מטר! ממוקם בתוך יערות גשם מרהיבים!

טיול חצי יום למקדש דוי סותפ- מתחם המכיל מס' מבנים מרהיבים וזהובים. ממוקם על גיבעה הצופה על כל צ'אנג מאי.נוף מדהים שכדי להנות ממנו צריך לעלות 300 מדרגות!! כן כן 300 בקטנה!

טיול יום לדוי אינתנון- כחלק מהטיול תבקרו בשמורת הטבע אשר כוללת מפלים עוצרי נשימה. בין היתר תגיעו לנקודה הגבוהה ביותר בתאילנד.
תבקרו גם בפגודות המיוחדות והמרשימות שנבנו לכבוד מלך ומלכת תאילנד.

ועוד..את הטיולים האלה ניתן לסגור במקום.

תהני!!

ליאת

miki872

New member
הייתי בטאנה

הייתי ממליץ בכלל לוותר. טיול מטופש לישראלים שמחפשים לשמוע עברית צולעת מהמדריך התאילנדי.

אם אתם רוצים טיול -באמת- טוב שנותן הרבה, אבל גם עולה יותר- צרו קשר עם גל פוקס מכוכב הצפון

למעלה