ויינר הקטנה
New member
טיול חנוכה 2006-קבוצת י"ב, בשבילי:
הרכזת שלי אספה אותנו ב5 וחצי, הגענו למועצה השער היה סגור
הערנו את השומר, נכנסנו, ארגנו את כל הדברים עד שאוטובוס הגיע... נסענו, בדרך אספנו את חופאשקלון... כשהגענו התברר שיש קבוצת י"ב גם ביום הראשון של הטיול [פעם ראשונה שזה קורה:] הגענו ב10 וחצי לחניון סהרונים[?]... שיחת פתיחה של קב' יב הייתה בסביבות 12 וחצי 1.. ורק אז רמת הגולן הגיעו [נו זה מה שקורה כשיוצאים ב6 וחצי
] התחלקנו לקבוצות [כצי טוקר וערן באחת, ראובן ויובל בשנייה. אני הייתי אצל כצי טוקר וערן] עשינו את הר סהרונים [פעם רביעית שלי אם לא חמישית מכיתה ח
] - במסלול מעגלי... כשחזרנו הייתה שיחת סיכום וזה... ראובן הודיע לנו שקמים ב3 וחצי [
]. קצת מתיחות בלאגנים אוכל ולישון. ישנתי בלי גרביים. קמתי באיזה 2 קפאתי מקור ולא היה לי כח לשים זוג גרביים... אז קפאתי. יצאנו ב5 וחצי במקום ברבע ל5... הרגליים קפואות, המכנסיים קשים וקפואים [מתכון מצויין לשפשפות:], תיק כבד, והרבה שכבות. כל אלה + רגליים רשיות קצת גרמו לי לכאבים בכפות הרגליים כבר בארוחת צהריים... בירידה האחרונה לחניון כבר לא יכולתי [מזל שבאחת הרגליים שמתי גרב אלסטית אחרת שתיהן היו מתות לי]. הגעתי לחניון בוכה ובקושי הולכת. הרופא טען שאלה שברי הליכה. אמר לי לחמם את הרגליים ולבוא אליו מחר בבוקר לראות אם אני אוכל ללכת במסלול. מאותו רגע ישבתי כל הזמן. ואם הייתי צריכה ללכת אז נעזרתי באנשים... ב10 וחצי כבר להכנו לישון... הפעם עם גרביים ו3 שכבות.. ב4 וחצי העירו אותנו והלכתי עם טוקר לרופא... אנחנו הערנו את הרופא..
הרופא: תזכירי לי מה היה לך אני: חשש לשברי הליכה בכפות רגליים... הרופא: אה נכון... איך את מרגישה? אני: כואב לי. הרופא: את חושבת שתוכלי ללכת במסלול היום? טוקר: יש עליה גדולה בהתחלה ואז הרוב ירידות... הרופא: ? אני: לא נראה לי.... הרופא: טוב אז אל תצאי למסלול... [וואלה. איזו אבחנה דקה!] חזרתי לאיזור של י"ב. ישבתי ליד המדורה... בסוף נשארו רק מי שלא יצא למסלול... [הם יצאו באיזה 6. ראשונים!] - היינו איזה 7 (מרטין שי רוני אני ועוד 3 ממטה יהודה שהלכו). אחרי איזה חצי שעה גם היללי חזרה עם כאבי ברכיים... היו מלא חולים באותו יום... כשאתה רואה אנשים עובדים והם מבקשים ממך עזרה ואתה לא יכול זה מעצבן קצת... הרגשתי ממש useless
אחרי זה העבירו אותנו לחניון הבא.. בשלב מסויים כבר כאב לי התחת מלשבת. כאבו לי הרגליים אם עמדתי... פשוט נשכבתי ונרדמתי
כשי"ב חזרו ממש התבאסתי שלא יצאתי למסלול.. [כנל ביום האחרון]. סתם בערב היה אוכל וזה, טקס ושירה בציבור.. הייתי קצת עם המועצה שלי.. .יצאו המון טרומ"פים! ממש חמודים!! קרוב ל12 הלכנו לישון, באותו ערב היה לי ממש חמים וישנתי טוב. בבוקר שאחרי זה כשי"ב הלכו הלכתי למועצה שלי ואז למנהלה. עזרתי שם [בישיבה כמובן
] להכין ארוחת בוקר... היה ממש כייף חפרתי קצת עם המנהלן של י"ב [ברק] על ג"ע וש"ש... אחרי זה העבירו אותנו לחניון ספיר - כשסוףסוף הייתה קליטה!!! התחילו אוטובוסים להגיע... בסביבות 2 קובי ואני הלכנו לשיחת סיכום של י"ב. עשנו תמונה קבוצתית... חזרתי לחניון ועשינו מלא מורל של י"ב היה כזה אדיר! ובו זמנית עצוב לדעת שזה נגמר... ואז נפרדנו וכל אחד הלך למועצה שלו... הקבוצה פשוט אדירה. אנשים מקסימים אחד אחד... היה לי כלכך כייף... גם שלא יצאתי למסלולים:] אה וכמובן שנפגשנו שעה אחרי זה בעצירה בדימונה:] היה פשוט אדיר. אוהבת אתכם המון ותודה על הכל
ויינר הבת
אז מה אם קצת חפרתי:]
הרכזת שלי אספה אותנו ב5 וחצי, הגענו למועצה השער היה סגור