טיול חנוכה 07

spraizler

New member
טיול חנוכה 07

אין מה להגיד, באמת היה אחד הטובים. מסלולים טובים, חניונים טובים, אחלה חניכים, מנהלה וכל מה שאפשר לבקש. היה פשוט פגז ומי שלא יצא הפסיד. דרום שרון אמפריה , תשאלו את כולם. זזתי לישון חג שמח

morobo

New member
חנוכה 07

היה מעולה כ"כ! חבל מודיעין מועצה מלכלכת!

חנוכה 2007

אההההההההה סוף סוף!! סוף סוף זה נגמרר!! וכמה שאמרתי שלזה אין מצב שאני ירצה לחזור שוב ולעבור אותו שוב..אני רוצה לחזור בחזרה!!! היה כזה כייףףף צילמתי מלא תמונות והיה כזה מגניףףףף וכיף!! אומנם היה קפוא בלילה ורותח ביום אבל.. היה מצחיק להתפשט ליד כולם ואז לגלות שאתה לובש 6 שכבות של חולצות ו 2 של מכנסיים XDD הלילה האחרון היה הכי כייף! מהשירה ליד המדורה ועד התנחלות בשק שינה של מישהו אחר XDD

i r i t o o s h

New member
היה מדהים...

כ"כ נהניתי, המסלולים היו ממש יפים וכיפיים והיו אחלה חבר'ה (הרוב לפחות), בכלל לא היה קר בלילה- זאת אומרת אי אפשר להשוות את הקור של השנה לקור של שנה שעברה (שנה שעברה הקור היה נוראי). היה ממש טוב וצילמתי המווון!

*סירטון* של המדע בדיוני שלי XD

צילמתי סירטון בטיול חנוכה.. של המדע בדיוני שלי ושל מושב אחר מהמועצה.. מי שמגזר יבין.. ומי שלא .. סתם יקרע מצחוקק!! קוראים לסירטון "רוקדים בכיף עם המד"בים! XD" כנסו כנסו אתם חייבים!!

זו ספיר מעזריה. ובדרך אני אנצל תבמה להגיד לך

חנססססססססס אני ככ שמחה שיצאת לטיול, הוספת לי ככ הרבה:) אוהבת אותך מלאמלאמלאמלאמלא
ובאמת שהטיול היה הרבה יותר מעולה בזכותך
כנ"ל לגבי תום, אם היא קוראת פה. אללה פתחיההההההההההה
"מה הראשי תיבות שלך??" "חנ"ס"

justsilly

New member
חחחחחח חנ"ס...

תודה ספיק!!! באמת תודה, מכל הלב על הכל הכל הכל הכל!

TheBlackAdder

New member
../images/Emo9.gif

שחר הקרוע הזה! חבל שלא באתי...
אבל לא נורא, יש את שנה הבאה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוומיילורדדדדדדדדד

כמה צחקתייייייייי
אני הייתי עסוקה בלריב עם עוזיק על איזה משו ולא שמתי לב לזה
וואו מצחיק ממש

היה כעעעעעעעףףףףףףףףף

אני אוהבת את גזרררררר^%$#!!!!!111 ואני אוהבת את שחרררררר ואני אוהבת את מקיייייייייייייייייי ממש ממש ממש ממש ממששששששש
והיינו קבוצה של כ א ל ה נשמותDDD:

למעלה