טיול חוג!!

jofer

New member
טיול חוג חי ונושם!!!

טיולי החוג חוזרים לאנשים שאוהבים לטייל נטו! עלות - 160 ש"ח איסוף מצמתים מרכזיות ברחבי הארץ מרק חם יוגש בערב, פת שחרית תוגש בבוקר באחריות החניך לדאוג לאוכל ליום הטיול וליום שאחריו. פרטים נוספים אצל הגרעינרים הקרובים לביתכם. או.. בכל בעיה אפשר לפנות לנבות עוז מגרעין עודד לב השרון בטלפון 052-4347878 או לאופיר (ג'ופר) גולדנטל מגרעין עודד מטה אשר בטלפון 052-5214325 הטיול הזה יהיה הראשון מיני רבים (בתקווה). תודה רבה על שיתוף הפעולה, צוות מתן בסיירת מפעלים

spraizler

New member
למה כזה יקר יחסית לכזה קצת

עלות? אוכל אין ממש.. הסעות גם לא.. אז על מה משלמים כ"כ הרבה???

דורד

New member
נחל ימין ונחל חתירה

אזור שדה בוקר, כאן אצלנו במ.א. רמת הנגב!!! כולם מוזמנים...

יבח

New member
אוכל ליום הראשון והשני....../images/Emo4.gif

איסוף מצמתים מרכזיות...
לא נשמע משהו...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif כזה יקר?

הסעות זה כלל לא זול.. בטח לא מהצפון לדרום. ויש אבטחה, וחובשים, וגנרטורים, ומכוניות, וציוד וכו' וכו'.. לא נשמע לי יקר בכלל. מה עוד, שגם כשיש הסעה של המועצה לפעמים אנחנו צריכים להגיע לצומת גולני או מקום מרכזי כזה.. ואנחנו משלמים על זה הרבה יותר. בעצם מה שאין זה אוכל.. (חוץ מהמרק והפת שחרית..) ובאמת שיוצא הרבה יותר זול להתארגן על אוכל לבד.. כולה 2-3 קופסאות שימורים, לחם, שוקולד, וכמה ירקות.. (ונקניק או משהו אם אתה לא צימחוני..) וזה גם לא באמת מסובך..

spraizler

New member
זה לא מסובך בקשר לאוכל

אבל יש הרגשה כזאת של פספוס.. של כל ההווי וההכנה של האוכל והעמידה בתור.. זה מאבד משהו.. וזה כן המון כסף! אין אוכל וגם ההסעות זה לא מהישובים שזה מוזיל ממש. רק לשם ההשואה יוסי יפה עלה כ250 שח ל3 ימים בצפון הרחוק, עם הסעות מהמועצות ואוכל של התנועה. זה יומיים, בלי הסעות מסודרות ובלי אוכל.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifבלי הסעות מסודרות?

יש לך הסעות. רק שהן לא מהמושב שלך.. בתכלס, לא היו פעמים שאספו אותכם מצמתים ליד היישובים? לא היו פעמים שאספו את יזרעאל מעפולה? זה פשוט הוואי אחר.. זו חוויה מסוג אחר. יש בה יתרונות ויש חסרונות כמו שיש יתרונות וחסרונות בחנוכה וביוסי יׂפה.. אגב ההשוואה, לכל הארץ זה עלה 250 ש"ח? אני כמעט בטוחה שממש לא.. כי שוב, זה תלוי במועצה ומאיפה הם באים וכאלה.. אני עדיין לא חושבת שזה כלכך יקר..

spraizler

New member
תמיד אספו מישובים

זה לקח שעה שלמה אבל זה תמיד קרה, אף פעם לא מצמתים. וגם זה דיי בעייתי, צומת אחת או 2 לכל המועצה. אנשים צריכים לארגן הסעות הלוך ושוב לישובים, וזה סיפור שלם. אל תשכחי יש ישובים שיש בהם הרבה יותר מ10 איש שיוצאים לטיולים. זה הרבה הורים והסעות, בשעות לפעמים לא נוחות, גם ההורים צריכים לוודא שהם יכולים. בקיצר עוד בלגאן שלם שחבל לעשות אותו.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאצלנו במועצה

החליטו שאם ירשמו מספיק חניכים תצא הסעה של המועצה (בתוספת תשלום כמובן) מהמושבים לצומת המרכזית שתהיה לנו.. ואני זוכרת שטיול חילופי לחנוכה לפני שנתיים אספנו את יזרעאל מעפולה..

kashiu

New member
הכי זול זה לטייל לבד עם הכל

אם לא תחשיב את עלות התיק\נעליים\שק"ש\וכו..\וכו.. אי אפשר לבכות על מחיר! מתי תבינו שלהרים מנהלות לטיול כזה זה עולה כסף! זה רכבים ואבטחה וזמן עבודה ועוד הרבה מאוד משתנים.. ארגון של כמות אנשים זה הרבה יותר מסובך מקבוצה קטנה שיוצאת לטייל ככה סתם ליומיים במדבר מה שהוא בהחלט אפשרי וגם יותר זול אין עלויות הסעה - טרמפים ואין מי שעובד על לשנע ציוד - הכל על הגב מואי כיף רוצים? תעשו את זה אבל אי אפשר לקטר על כסף כל הזמן

ממש לא.

מתארגנים עם עוד 4-5 חברים, מארגנים מה אוכלים כל ארוחה ומחלקים את הדברים בין כולם... זה מה שהיה בפרוייקט של השיקום בצפון. זה ממש אדיר... רק אל תתחרפנו ותביאו יותר מדיי כי זה גם כבד וגם לא באמת אוכלים הכל וסתם מבאס לחזור עם זה הבייתה[מניסיון]

עוף מפה

New member
כן אבל זה עוד מעמסה

וכאילו חלאס אחלה טיולים רציניים וזה אבל אם אני רוצה אני יעשה לעצמי אחד כזה לבד חלק מהכיף שאתה יוצא לטיול בתנועה זה שאתה יודע שכבר דואגים לך לאוכל ושאתה לא צריך עוד משהו על הראש שלך וזה.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifבולשיט..

זה לא באמת כזה מסובך לדאוג לאוכל.. בעיקר כשאתה מתארגן עם עוד אנשים.. אם תעשה לבד לא יהיו לך הדרכות, לא יהיו לך חבר'ה, לא יהיה לך הוואי (? ככה רושמים ?) של תנועה.. זה לא באמת כזו מעמסה.. חלק אתה שם בתיק הגדול וזה.. מה עוד, שזו ממש חוויה! הרבה יותר מלהכין אוכל מקיטיםP= ואל דאגה, אתה בטוח לא תמות ברעב. תמיד אפשר לבקש ממישהו וכאלה..

למעלה