טיול בשמש

טיול בשמש

היום הלכתי לי בעיר שוזפת את גופי הקפוא בשמש הנעימה יצאתי מהבית כי הצטרכתי לצלם את ידי לאחר החבלה ביד התעוררתי במיוחד כדי להגיע לצילום כף היד ותודה לאל הכל חזר לקדמותו היד שלי החלימה וחזרה לשגרה

בראכה ותורקיז

למה אני לא רואה אתכם פה? מה קורה אתכם כיום חשבת שתבואו לעדכן אתמול האם אתן בסדר?

הנה כך שותלים חתימה בתפוז

פותחים את המסרים , שם פותחים את הכרטיס שלך ואז בסרגל הזה שיפתח בכרטיס שלך : העולם של נסיכת הכוכב הבלוג שלי האלבומים שלי המקום שלי עדכון העולם נכנסת לעדכון העולם שלי , דבל קליק והוא נפתח נפתח דף עולמות ושם יש אפשרות : כניסה לעולם שלי שם משתמש: סיסמא: שכחתי סיסמא ******שם אתם נכנסים לעולם שלי ע" הקלדת השם והסיסמא שלך ****** ואז קליק על הלחצן - כניסה ובדף הראשון למטה יש לחצן שמור והמשך תקליקו עליו ואז באמצע דף השני מופיע :: חתימה: תוים נותרו אני הכנסתי לכאן את הכתובת של הבלוג שלי רואה: http://www.tapuz.co.il/blog/Warning.asp?foldername=prinss את יכולים להקליד מה שבא לך בקטע הזה הוסף אמוטיקונים שימו לב: ניתן להזין עד 500 תווים לחתימה. אמוטיקון שווה ערך ל - 47 תווים. ואז בתחתית הדף שוב מופיע : שמור שמור והמשך תלחצי על שמור וזהו יש לך חתימה

אמי וים כחול חמודים

ברחתי קצת להתקלח להוריד את החום של הגוף , השפעת חוגגת שמחה שדברתם צר לי שפספתי אתכם

לילה טוב לכולם

השפעת חוגגת אצלי עכשיו , לצערי האף נוזל כמו ברז אז עדיף שאכנס לישון

למעלה