טיול בסיאטל

jUnK hEaD

New member
טיול בסיאטל

לא לא קיבלתי עדיין כרטיס טיסה הלוך לשם...:/ אבל.. נאמר נותנים לכם ליומולדת כרטיס טיסה לסיאטל העיר שישר כשאומרים אותה רוב האנשים חושבים על גראנג'(האנשים הנורמלים כמובן), איזו מפה אתם מתכננים לעשות כשתגיעו? לאן אפשר ללכת?מה אפשר לראות? חוץ מהעובדה ששם חי ליין ןאדי וכריס וקורט ואנדי ווד וטאד ועוד רבים(רבים?) אחרים... מה אתם מתכננים לעשות/לראות/להיות/לבלות והאם אתם חושבים שיש שמה מקומות כמו נאמר מוזיאון(?) על גראנג' או משו אני שואלת את זה כי ידיד שלי אולי יטוס לשם הקיץ וכאילו חוץ מלקנאות שהוא יהיה שמה חשבתי לעצמי שחוץ מהעובדה שהוא יראה איפה חיו כל הלהקות והאנשים שאני מעריצה ומכבדת מה עוד אפשר לראות שמה ואיפה... רק המיוזיקבאנק והבתים שלהם(של ליין למשל) עולים לי בראש אתם חושבים שהעיר סיאטל מקדישה מקומות ואיזכור לגראנג'?

MoranicA

New member
את האמת שלוס אנג'לס מזכירה קצת

יותר את סצנת הגראנג' כרגע..הלבוש של האנשים וההופעות הן שם. וחוץ מזה...נסיעה לסיאטל לא תביא אותך לפגוש את אדי..

jUnK hEaD

New member
מה לא?../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אבל הכנתי כבר הכל לקראת הפגישה עימו!!!
ובנוסף תכננתי גם תוכנית כיצד לפלוש לביתו ואיך להרעיל את כלבו וחקרתי היכן הוא נוהג לבלות וכו' אל תעשה/י לי את זה
נ.ב אתם חושבים שמאט קמרון(ידוע לי שהוא שוהה כיום בסיאטל ממקור בלתי פורמלי:/) נותן וייתן לי ולתיירים סקרנים אחרים להכנס לביתו ויעשה סיור מודרך ואפילו יכבד אותנו בביתו תמורת סכום מסויים(...) של צ'ה צ'ינג $? אתם חושבים שהבית של ליין פתוח כיום לתיירים?(למרות שנראה לי שלקראת סופו הוא לא התגורר כביכול בסיאטל)

RaSTA La Vista

New member
אוקיי אוקיי..

כמה דברים- ליין אכן מת בביתו שבסיאטל. את יכולה לקרוא את זה בהספדים ששמו בכל האתרים שהיו לאליס.. והדבר השני הוא, שכן עושים כבוד לסצינת הגראנג' ולכל אלו שמתו בסצינה ובכלל.. יש לי ידידה שגרה שם והיא מספרת לי שכל שנה יש יום הצדעה לסצינה, כל פעם זה בתאריך מותו של אמן אחר..

life style

New member
ו....

תמיד יש את הקבר של ג'ימי הנדריקס שלא ממש קשור לגראנג' אבל איכשהו כן... בלי הנדריקס הגראנג', ובכלל הרוק לא היה מה שהוא היום....

G4rfi3ld

New member
אממממ

ראו אשכול בנושא בפורום אליס אין צ'יינז בהייד פ4רק

Jam Head

New member
אין לך יותר מידי מה לחפש שם.

בגדול לפחות , נכון שזאת עיר הגראנג' והכל , אבל זה לא באמת קיים יותר היום , זה לא שהיית הולך ברחובות ורואה הרכבי רוק מנגנים במסעדות. הקבר של הנדריקס אבל זה אחלה של מקום לבקר , והבנתי שיש שם מוזיאון רוק מאוד גדול.

למעלה