טיול במזבלה

כחלחל

New member
טיול במזבלה

יש מספר פורומים כאן בתפוז שאני מסתובב בהם בדרך כלל. היום החלטתי לבדוק כמה פורומים אחרים ונפלתי על פורום "בלי צנזורה". מימי לא ראיתי פח זבל כל כך מסריח מבחינת ההשתלחות של חברי הפורום זה בזה, שימוש בקללות כולל אברי גוף, הפרשות, מוצא, מקצוע האם, ואיזכורים נאציים וכו´ וכו´ כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם. כמה מהנודניקים המופיעים כאן מידי פעם נחשפו שם במלא ערוותם הלוחמנית והגסה. אינני מדבר על מהות הדיעות שמאל/ימין או כל כיוון אחר, אלא על העדר תרבות שיחה מינימאלית. במכלאת צער בעלי חיים יש יותר "תרבות נביחה" מנהל הפורום מתיימר להתריע ועושה "נו נו נו" למשתוללים אך לא יותר מזה והם כנראה יודעים כמה רחוק ניתן למתוח את החבל שלו. כמו שאומרים: פעם ראשונה, אחרונה, אחת יותר מדי, ואף פעם לא יותר

אתה יכול להתנחם בכך שבפורום שינוי

הדברים מתנהלים אחרת. ואני חושב שהצלחנו דיי יפה לשמור על רמה מסויימת בפורום להבדיל פורומים פוליטיים אחרים.

אנדרי ז

New member
נאצות כמו שקיבלתי בבלי צנזורה

לא הייתי מקבל במאה שערים אם הייתי מופיע עם סטק חזיר תוך שיחה נמרצת בסלולרי ברחוב המרכזי של מאה שערים ביום כיפור. והמנהל הבטלן שלהם במקום לטפל בזה מזמין אותי לעזוב את הפורום! עכשיו אני מחכה לראות מה נטע תגיד על זה...

אשרת

New member
אתה הבאת את זה לידיעת בכלל?

למדתי על בשרתי שהפורום היחיד שאני יכולה לשהות בו מבלי להגעל לחלוטין זה הפורום הזה, ופה מגיע למנהל הפורום כל הכבוד!!!

../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo70.gif

אני כבד מסמיק
ותודה גם לכל המשתמשים הטובים שיש לנו בפורום !

אשרת

New member
זה לא נאמר על מנת להסמיק.

אני זאת שמסמיקה לרוב. אבל זה באמת נכון, הייתי בכמה פורומים ולא רק בתפוז. ופה זה באמת פורום הבית שלי.

אשרת

New member
אחרי קריאת כמה הודעות החלטתי

על מנת לשמור על הבריאות המנטלית שלי לצאת מפורום בלי צנזורה. מנהל הפורום "בלי צנזורה" מסתבר מקבל לא מעט ביקורת על ניהול הפורום שלו מעניין למה.....

הושיעו

New member
לכחלחל ולאנדרי

קראתי את דבריכם בשרשור זה, משתמע מהם שהלשון הקשה היא מנת חלקם של אנשי ימין בלבד להלן מספר דוגמאות מפי שונא ימניים: -ותזכו להרוג או לההרג העיקר תעשו משהו יאקקות -קיצוניים אנשים קטנים וחסרי חשיבות עם זין קטן -טפו עליכם יא קקות -כמה שאני מרחם על חרות כמוכם. אני מעדיף את הערבים עליכם הם הרבה יותר טובים והרבה יותר סימפטים אני מקווה מאוד שהם יצליחו לנקות אותכם מפה כדי שיהיה לנו טוב. -שרון שמאכיל אתכם לוקשים מהתחת שלו ואתם אומרים בתאבון קשה להשאר אדיש אחרי דיבורים אלה. למרות שאינני מסכים עם חלק מדעותיכם, אני רואה בכם פטריוטים ישראלים ולא הסכמתי עם הדברים שהוטחו בכם בפורום בלי צנזורה. אבל, עדיף מנהל פורום כמו שלומי על מנהל פורום מרצ שחוסם כל דיבור נסה לראות חלק מן התגובות כלפיכם גם בהומור. לא להיתייאש

אשרת

New member
עדיף את גרשון.... ששלומי ילמד קצת

ממנהל פורום שינוי. לאף צד אין זכות לדבר בצורה לא מתורבתת!!!! ועל מנהל הפורום לגלות קצת יותר בגרות ולא להגרר לאף קצה. לא להתעלם ולא לצנזר יותר מדי.

אנדרי ז

New member
לידיעתך המלומדת

היום קיבלתי "ברכה" בפורום הסימפטי ההוא, שבמסגרתה הופיעה התייחסות אליי ואל עמוד תלייה. ולא, מן הסתם לא איש שמאל הוא שכתב לי את אותה משאלת לב חמה. הערתי את תשומת ליבו של המנהל, תוך הצעה ידידותית שיתפטר אם הוא לא מסוגל לעשות את העבודה שלו, ובתגובה הוא הזמין אותי בחום לעזוב את הפורום. לא אטרח אפילו לשים לינק לגועל נפש ההוא. אם אתה מתעקש תוכל למצוא את ההודעה שלי עם כל הלינקים הרלוונטיים בפורום משוב.

כחלחל

New member
באת לתקן ונמצאת מקלקל

איזה ימין ואיזה שמאל? יש ביננו גם מאלו וגם מאלו... מה ענין פורום מרצ לכאן. זבל הוא זבל הוא זבל הוא זבל כל ההצתדקויות מיותרות. אני אישית, (ואני שמח לציין שרבים מחברינו כאן) מחקתי את הפורום ההוא סופית. וככל שיקדימו בהנהלת הפורומים להבין זאת... כך ייטב לכולנו.

אשרת

New member
יריב, ואולי צריך לדעת גם להוציא את

הזעם? לפעמים מילים פוגעות... תחשוב על זה.

למעלה