טיול ביפן לבד

vered51

New member
טיול ביפן לבד

שלום, אולי זה לא המקום הנכון לשאלתי אבל בכל זאת אנסה...אני בת 39, טיילתי במדינות רבות ובהחלטה של הרגע החלטתי לטוס בעוד שבוע (אין הזדמנות אחרת) וכנראה שארצה לטוס ליפן. למצוא פרטנ/ית בזמן כזה קצר זה כמעט בלתי אפשרי ולכן רציתי לשאול האם אפשר לטייל לבד ביפן והאם זם בטוח גם בערבים...פרסמתי הודעה גם באתר למטייל לחיפוש שותפים...מה דעתכם? כדאי לעשות את הנסיעה לשבועיים עתה לבד?
תודה....

Simbbam

New member
ממליץ בחום על השימוש בגלישת ספות

ואם את לא יודעת מה זה
www.couchsurfing.com
הפך לי את כל חוויות הטיול, במיוחד אלו שבהן הייתי לבד, למדהימות.
ביפן יש לזה ערך מוסף, מכיוון שהלינה מאד יקרה וגישה בלתי אמצעית לחיים של האנשים והתרבות שלהם היא יקרת ערך.
מה גם שלרוב המארחים מדהימים ולוקחים אותך ממש תחת חסותם, ולפיכך עוזרים לך בהתמצאות, תכנון, קניות וכו'.

בקיצור - אני יכול לדבר שעות על האתר. נסי ותהני

herouth

New member
מבחינת פשע - יפן אחת הארצות הבטוחות בעולם.

רבות דובר כאן על כך שאנשים שם רגילים להשאיר חפצים (תיקים, קניות) ברשות הרבים מתוך ידיעה שהם לא ייגנבו.

זה לא אומר שאין שם פשע בכלל, אבל סטטיסטית, יותר בטוח ממרבית מדינות המערב.

GnomeBubble

New member
אם יש לך נסיון במדינות רבות

אני לא חושב שתהיה לך בעייה ביפן. זאת ממש לא מדינה מסוכנת, ובסך הכל היפנים מסבירי פנים לתיירים.

אם את לנה באחת האכסניות שפופולריות אצל תרמליאים אולי תוכלי למצוא גם פרטנר/ית ביפן עצמה, אבל לא בטוח שאת בכלל צריכה.

Haramachi

New member
אפשר, בטוח, ועשיתי את זה במארס האחרון.

היי. גם אני נסעתי לשבועיים ליפן, לבדי, בשבועיים הראשונים של מארס האחרון. היה מדהים: הייתי בטוקיו, קיוטו, נארה, פוג'י-יאמה, ועוד עיירה קטנה ליד טוקיו. ישנתי בריוקאנים ונסעתי ברכבות. אומנם אני בן, אבל לא נראה לי שתהיה לך בעיה. ממליץ כן לקנות בארץ כרטיס רכבות חופשי (JR Pass) כי זה כבר יכסה לך את הנסיעה טוקיו-קיוטו בשינקנסן, שהיא מאוד יקרה.

למעלה