טיול בטבע

dafna l

New member
טיול בטבע

היום שבת בבוקר טיילנו ליער אודם בין עצי האלון המצוי פגשנו את הרקפת היונית את הכלנית,והסביונים חרדלים והרבה הרבה מים והעינים מחפשות את החרמון והוא מסתתר לו מאחורי ערפל ביקשנו ביקשנו שיתגלה בפנינו ובצהרים ניאות לו להתגלות גבוה ורם,יפה,מקושט בחריצי שלג (לא מכוסה כולו,ירד מעט שלג) ושם למרגלות החרמון בחנית הביניים כמובן תה וקפה וזמן להתבונן להתבונן מסביב תודה לך מזג האויר היה נעים ולא קר בכלל שיהיה לכולנו שבוע טוב מהשבוע יוצאת לי לאיסוף השנתי של צמחי מרפא מהטבע איסוף, מיון ,יבוש וואוו אני אוהבת את העונה הזו הכי הכי בשנה להתבוצץ בבוץ,לחזור עייפה ולנוח לקראת המחר שיהיה לכולנו כיף שבוע טוב ושמח

הילי

New member
רקפות..????.

תודה תודה על שהצלחת להעביר לי את הניחוח קראתי ודמיינתי את אותמ מחוזות עליהמ כתבת מתגעגעת אליהמ לעיתימ . ואלייכ גמ געגעת שבוע טוב לכ תהני מכל פרח אוהבת הילי

dafna l

New member
געגעת?????

בחופשת פסח בואי לבקר יש לנו פריחות מההמות את מוזמנת לטיולים לאיסוף צמחים קדימה בואי גם אני געגעתי לך דפנה

אהובה.א

New member
אההההההההההההההה?

עברת לידי ולא נכנסת לאמר שלום????????? ככה??????? אוהבת מאוד אהובה

dafna l

New member
אהובההההההההה

לבוא לבית חדש עם הבוץ שלנוווווווו חבל על הקרמיקה היתה מקבלת צבע אדמדם אל תשאלי כמה בוץ יש בבית היום אבל זה הרי כל הכיף שלחתי לך דש לא שמעת אותי? אוהבת דפנה

tairon

New member
דפנה ואיזו שבת זו היתה..

מלאת שמש היום לטיולים ואת לפי התיאור פה עשית בדיוק כך נותן תמריץ להתחיל את השבוע בכייף

גם אני , גם אני

גם אנחנו נסענו ליער אודם השבת גם לחרמון העפלנו, הילדים שיחקו בשלג כבר במשך התור לכניסה לאתר (זה הספיק להם, חצי שעה בשלג, וויתרנו על המוניות האתר) נסענו ליער אודם, לראות את הרקפות הייוניות בין עצי האלון, ואת החלמונית והכלניות הסגולות ובגונן ראינו שדות תורמוס ההרים בהר בנטל השקפנו על הנוף והרגשנו כמו משפחה, איתו אפילו שהוא לא...

למעלה