טיול בויאטנם

saycheese

New member
טיול בויאטנם

שלום לכולם אני רוצה לטוס לויאטנם לשלושה שבועות (רציתי לשלב את הטיול יחד עם קמבודיה אבל הרעיון נגוז עקב חוסר זמן). רציתי לדעת איפה יותר זול לקנות כרטיס טיסה בארץ או בבנקוק?האם ישנה אפשרות של אוטובוס או רכבת?איפה אפשר לעשות ויזה? אם מישהו עשה את קמבודיה בשלושה שבועות אשמח לקבל טיפים. תודה רבה ויום טוב לכולם

sailor

New member
האפשרות המהירה ביותר

היא עם האוזבקים דרך טשקנט ישר להא נוי. אם יש לך מספיק זמן ותמצא כרטיס זול לבנקוק, נסה למצוא טיסה זולה מבנקוק להא נוי (כ-1000 בהט) או ל HCMC, אבל אם הזמן קובע עדיפה טיסה ישירה. אם תחפש ויטנאם פה ובפורום תרמילאים תמצא הרבה מידע. אפשר לטייל בקמבודיה ימם אחדים או חודשים אחדים, ובכל סוג טיול רואים ומרגישים דברים שונים.

SPnage

New member
תעשה השוואה

חברת Air asia טסה לויאטנם (נדמה לי שרק להאנוי), תראה כמה זה יעלה לך ביחד עם טיסה לבנגקוק, ותשווה כמה יעלה לך להזמין טיסה כל הדרך מהארץ (האוזבקים טסים לשם דרך טשקנט, שווה בדיקה). לגבי ויזה, אפשר להוציא באינטרנט דרך האתר vietnamstay.com. לגבי הגעה יבשתית, כיוון שאין גבול בין תאילנד לויאטנם תאלץ לעבור דרך לאוס או קמבודיה. זה יבזבז לך כמה ימים, יעלה עוד 30$ לויזה נוספת, וכמו כן לא תוכל להוציא את הויזה באינטרנט ותבזבז עוד כמה ימים בבנגקוק על הוצאת הויזה. אם אתה נוסע רק לשלושה שבועות, הייתי מוציא עוד כמה ירוקים (וההבדל באמת לא כזה גדול) ומגיע ישירות בטיסה בלי עיקובים מיותרים בדרך.

no 33

New member
הוצאתה לי את המילים מהפה -אפשרי לטוס דרך פריס

יש אפשרות לטוס עם חברת אייר-פרנס דרך פאריס להנוי וחזור מבנקוק לישראל בפעם האחרונה שביררתי את המחיר זה היה 1350$

sailor

New member
אם כך באמת זול יותר לטוס דרך בנקוק

ואם מזמינים טיסת המשך מראש, ניתן להזמין ויזה לקבלתה בנחיתה. לאייר אסיה ולבנקוק אייר יש מחירים זולים מאד לשם.

לדעתי הלא-נחשבת, לא דיל כזה טוב

no 33 שלום, חמש שעות ו-5 דקות טיסה מתל אביב לפריס + 7 שעות המתנה בשדה התעופה + 14 שעות ו-40 דקות טיסה מפריס להאנוי דרך בנגקוק = סה"כ 26 שעות ו-45 דקות. לעומת טיסה ישירה באל על למשל 11 שעות ו-25 דקות (1,200 דולר) + 4 וחצי שעות המתנה בבנגקוק + טיסה באייר אסיה להאנוי שעה ו-50 דקות ב-63 דולר וטיסה מסייגון לבנגקוק 101 דולר = סה"כ 16 שעות ו-15 דקות 1,364 דולר. האם חיסכון של 14 דולר שווה עוד 10 שעות בדרכים? לדעתי לא. טיול מהנה, מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

sailor

New member
שלא לדבר על זה שדרך עמאן זה עוד פחות זמן.

וגם המחיר יכול להיות זול בהרבה (פחות מ$1000)

למעלה