טיול בהודו

טיול בהודו

אחלן חברים יש לי כרטיס טיסה ל29\10 למובמביי - הודו !!!! בשעה טובה, הטיול הזה מגיע אני מהבוקר עד הערב רק חושב על הטיול הזה סופר את השעות זה הטיול הראשון שלי ואני לא ממש יודע איך לגשת אליו אני רוצה לקבל קצת טיפים ממישהו שטייל בהודו על מה הולך שם, מה להביא, איך להתכונן קצת על הודו בקיצור בעיקר על הימים הראשונים שם.. איך עוברים אותם?? תודה רבה מראש!!

גל דגן

New member
חוק מס' 1

תתמקח על הכל לא משנה על מה אם זה בקבוק מים ואם זה מונית של 10 דקות נסיעה תתחיל מחצי מחיר ממה שהם מבקשים אם אתה רואה ממש התנגדות תעלה קצת עם הזמן אתה כבר תבין את התירגולת :)) בכל מקרה עשה חיים!

develop

New member
חוק מס' 2

תעש לעצמך טובה ואל תתקרב למים מהברז לא משנה מה!!! במיוחד לא במרכז ובדרום הודו ותעשה לעצמך עוד טובה תגרור את עצמך לטיולים בטבע גם אם אתה עצלן בדם בשביל המקומות הכי יפים צריך להזיע!

moranka

New member
גל- אין לי מושג מתי וכמה זמן היית בהודו, אבל.

החוק שלך חוצפן ומטופש! ממש אין צורך להתמקח על כל דבר, על כל (עם דגש על כל) המוצרים בהודו יש מחיר וברוב המקומות אין זה ניתן להתמקחות. (אולי חוצ מהבגדים שמוכרים בשוווקים שעליהם אין מחיר ואז גם ככה זה שוק ובשוק מי לא מתמקח.....) חבל שזה מה שאת מייעצת לבנאדם שעוד לא הגיע בכלל לתת היבשת המדהימה הזאת. יש כל כך הרבה מעבר לשטחיות שהצעת לו. אני אסכים איתך בדבר אחד- ההודים אוהבים להוסיף כמה רופיות למחירי הנסיעה בריקשות ומוניות, ולהיות מיומן במחירים ייקח לאדם ממוצע לפחות 3 חודשים להתמצא. כולם נופלים לפחות פעם אחת קורבן לרמאות בהודו, אין מה לעשות. אולי תתני עצה חיובית ... אני חושבת שגם לבחור יהיה הרבה יותר נעים להתחיל את הטיול שלו

גולן רז

New member
אפרופו הודו - להתנדב בהודו

זה נשמע קצת כמו פנטזיה אבל זה אחד הדברים היפים שנתקלתי בהם זה פרויקט שמטרתו לשפר את תדמית המטיילים הישראלים בהודו (ויש מה לשפר) עוברים קורסים בנושאי רפואה בארץ וטסים להדריך את הקהילה ההודית במוסדות החינוך המקומיים שמה מקבלים 500$ בשביל כרטיס הטיסה הוצאות השהייה שם גם ממומנות מעבר לכיף שבדבר, המטרות הן באמת מקודשות גם שיפור התדמית שלנו וגם הגברת המודעות אצל ההודים בנושאי בריאות אני שלחתי טופס בקשה להתקבל למשלחת תחזיקו לי אצבעות!! מי שרוצה פרטים על זה יש הכל באתר שלהם

eranD23

New member
וואו זה נשמע אדיר

אם אני יכול להגיע בלי שום ידע מוקדם אין איזושהיא דרישה? ידע בתחום הרפואה או משהו כזה?

Todress24

New member
בגדול אתה

צריך להיות מתחת לגיל 30 ושולט בשפה האנגלית חוץ מזה כלום מן הסתם יש המון סינונים כי יש מקומות מוגבלים מאוד מעבר לזה - הכל ילמדו אותך בקורסים המקדימים זה מדהים חברה שלי מנסה להתקבל לזה חבל שזה נופל לי על הלימודים :/

בואנה זה דבר אדיר

קראתי עכשיו את הרשימת קורסים עזרה ראשונה החייאה תרבות הודית... זה נשמע טוב, דברים שנשארים איתך כמו שאומרים.. ועוד על הקורסים הם משלמים לנו 100 שקל להיום!! זה כמעט נשמע יותר מדיי טוב!! ועוד הטיסה והשהייה ממומנים!! דיי איזה יופי!

GreeNMonk

New member
נשמע ענק

אני ממש רוצה אני רציני בקשר לזה מישהו יכול לתת קצת פרטים על ההתנדבות עצמה בהודו? איך בדיוק זה קורה?

גולן רז

New member
מרבית ההתנדבות

מתבטאת עבודה מול כיתה והדרכה של התלמידים ההודים סביר להניח מאוד שגם תהיה הדרכה שהיא מול המורים ההודיים.. בכל מקרה, יש לך הכל כאן

מה הקשר לפנתרים השחורים?

השתחררתי לפני חודש וחצי ועדיין לא התחלתי לחפש עבודה אני חייבת לעוף קצת מהארץ ואני לא יודע אם שווה לי להוציא עכשיו 6000 על טיול באמסטרדם או לחסוך את זה כבר לטיול הגדול.. עכשיו המשלחת הזאת באה לי ממש טוב! גם המטרה מקודשת בעניי אחותי סיפרה לי כמה המצב הבריאותו והרפואי על הפנים במזרח וזאת גם גיחה נחמדה לחו"ל מה זה חו"ל.... הודו!!!! ואולי אפילו יצאו מזה כמה גרושים :)) אני ממש אנסה להתקבל.... אפילו אמא שלי התלהבה!! תודיעו לי פה אם יש חדש בקשר אליכם.. (מי שכתב שמנסה גם)

אין לי ביקורת אישית עליך

הפנתרים הם מופשט המייצג את הסובלים בקרבנו. טיול נעים.

מכירים עוד פרוייקטים דומים?

כי אני יודעת שלפרוייקט הספציפי הזה (נקרא תרמילאי השלום) וצריך אנגלית טובה יותר משיש לי. אבל אם אתם מכרים עוד פרוייקטים דומים של התנדבות בעולם (לא דווקא הודו) שיש בהם ישראלים, אשמח מאד לשמוע!

למעלה