טיול אחרי צבא

most optimum

New member
טיול אחרי צבא

מה אתם אומרים? כדאי לנסוע לפני הלימודים או אחרי הלימודים? (לימודים לתואר) כי אם אני נוסע עכשיו אז זה יהיה קצר מידי סך הכל חמישה חודשים ואם אחרי הלימודים אז אפשר שזה יהיה ארוך יותר אבל אחר כך צריך למצוא עבודה וכאלה.... מממ החלטה קשה

nisanil

New member
בעיות קשות יש לך בחיים, הלוואי עליי

כדאי לך לעשות את לא לפני ולא אחרי הלימודים אלא ממש תוך כדי הלימודים, בין המבחנים תקפוץ לחול לכמה ימים, תחזור רק פעם ב לאיזה שיעור ומבחן, תכלס כמה תלמד כבר, בטוח לא כל יום, אז בטוח יהיה לך מלא זמן

BenisaaC

New member
ללוות טיולים בארץ נראה לי שוס

אפשר גם לפני גם אחרי וגם בזמן הלימודים מטיילים ועוד משלמים לך על זה ליגה אבל זה אם אתה באמת אוהב לטייל ולא רוצה סתם להתרחק מהארץ

nisanil

New member
עבדת בזה פעם שאתה אומר שזה שוס?

עבדתי בזה, וזה ממש לא תמיד שוס תאמין לי

BenisaaC

New member
חברים שלי עובדים בזה

כל אחד במשרד אחר הם נהנים חבל על הזמן חוץ מזה שאני מאוד אוהב לטייל אז זה תפור עלי לא?

זה יכול ליהות מבאס

יש לי חבר טוב שעשה את זה הרבה זמן... והוא כל הזמן קיבל טיולים מאפנים של טיולים שנתיים למקומות מטמטמים. אם זאת גם לי זה נשמע אדיר

זה לא משהוא

אני הייתי אמור לעבוד בזה כתור חובש אבל בסוף לא יצא לי. שני חברים שלי עובדים בזה - אחד אומר שזה סביר יחסית והשני מתעב את העבודה. הוא אומר שהדבר היחיד שטוב בזה הוא שאתה יוצא לטייל,אבל רוב העבודה מרגיזה כי אתה מטייל או אם ביה"ס יסודיים - כלומר לרוץ אחרי ילדים מרגיזים או תיכונים - שזה גם מרגיז,וגם הרבה פעמים המורים שם מסנג'רים אותך לשמור בלילה או להיות כמו איזה פקח משמעת על התלמידים. וגם רוב החברות לא ממש משלמות לך בזמן או שעושות לך חוזים דרקוניים. אז זה די לכאן ולכאן.

BenisaaC

New member
חברים שלי הכי נהנים בעולם

שמירות בלילה זה שעות נוספות על החוזה המעסיק והמועסק מחליטים ביחד אם לא תסכים לחוזה תמצא חברה אחרת ואתה לא אמור לשמור שילדים לא ילכו לאיבוד אתה אמור לאבטח קיצור נסתדר גם ככה יש לי עוד חצי שנה ככה בעבודה הנוכחית

כל אחד ומה שהוא אוהב

חבר שלי סיפר לי שהוא היה צריח להשגיח על ילדים שלא יעלמו פתאום ושטויות כאלו,מה גם מלא מורים ניסו לסנג'ר אותו להיות מעיין מלשן שלהם. די מעצבן. הבחור השני די מסופק מהעבודה וחושב שזה יחסית בסדר. אני כבר מצאתי עבודה הרבה יותר טובה והרבה יותר נוחה.

BenisaaC

New member
כן כל אחד ומה שנוח לו

אני עובד בעבודה מסודרת 5 ימים בשבוע משרה מלאה ואני רק רוצה את הטיולים והחופש

מה שבא לך

אם יש רצון ללמוד הולכים ללמוד אם רוצים לטייל... מטיילים. אין שום ביעה פשוט עושים מה שרוצים....

לפני לפני לפני !

לא רוצה להיות הורסת מסיבות , אבל מי יודע מה יהיה בעוד3/4 שנים כשתסיים תואר ? אולי תמצא איזה הזדמנות חד פעמית, עבודה, אישה , או אולי לא תהיה בכלל.... הכי בטוח , לפני. חוצמזה זאת דרך טובה לנקות את הראש אחרי הצבא ולפני הלימודים, להתפרק. אז יאללה ,תסמן ביומן את ספטמבר, טסים לדרום אמריקה.

nisanil

New member
"או אולי לא תהיה בכלל"?

כמה שאת מעודדת על הבוקר, ממש כיף לקרוא

זאת השיטת חיים שלי...

חייה את הרגע... אם הייתי מעודדת על הבוקר הייתי מציינת את כמות הפיגועים, תאונות הדרכים, המלחמה המתקרבת , דקירות במועדונים , החיידק הטורף, סרטן ואיידס. אבל בסך הכל אמרתי עובדה טהורה.

danielo18

New member
אשה זה סיבה לא לנסוע???

שתחכה,מה קרה??? את אשכרה נואשת לשותף לטיול,הא?

נתתי דוגמה !

יש כאלה שנשים עושות להם את זה ... אני לא הייתי מוותרת על טיול בשביל אישה ! שתחכה באמת... לך תבין אותם....

Forever NemeSh

New member
לפני לדעתי..

זה מה שאני מתכננת לפחות. כי אחרי הלימודים, למי יהיה ראש לנסוע, זה משנה אותך לגמרי.. אני בעד לעשות כסף ולנסוע לחו"ל ורק אז לחזור וללמוד

למעלה