טיולי שטח בצפון...

PalmMan

New member
טיולי שטח בצפון...

מחפש טיולים קצרים לרכב עם עבירות בינונית באזור כרמל,יקנעם,כרמיאל והגליל המערבי.

-רוני-

New member
הי אבי, יש לי אינטרנט

סידרו לי את המחשב, דיברתי עם יעקב הוא רוצא שניפגש בשבוע הבא ונרד לים מה דעתך?

pacoo

New member
הי רוני

יכול להיות שבשבת הקרובה אני יהיה בבית אליעזר (אצל אחות של אישתי) אם תרצו לרדת לים או משהו כזה תיידע אותי. שמעון

אני1

New member
תלוי באיזה שעה , וצריך חוף בלי

פקחים , היום זה עסק לא פשוט לקבל דו"ח של 50000 שח לפי שידוע לי בחוף פלמחים אין בעיה לרדת עם רכבים לחוף . או אולי מאזור ג´יסר א זארקע לקיסריה . צריכים לברר קודם שאין בעיה עם פיקוח !! , חוץ מזה זה בסדר מבחינתנו ובלבד שהחניה תהיה בשעות שאין הרבה שמש .

-רוני-

New member
באזור תחנת הכח יש ירידה

והמון רכבים אבל תמיד יש מקום, מה שכן צריך לדאוג לצל איזה יריעה מרכב לרכב

אני1

New member
הזכרת לי נשכחות :)

פעם הייתה לנו יריעה כזו אבל היא נשארה בקבוצה שבינתיים התפרקה . זה עניין של 250 שח ויש יריעה נהדרת מבד הצללה .

-רוני-

New member
רשת צל??

מה עם חופים באזור המרכז?? יש איזה חוף שאפשר לרדת עם הרכב כמו חוף הנכים ליד מה שהיה פעם פאן-אמריקן.

טיולי שטח בצפון

ביקשת וקיבלת - ב"הגה בשטח" יש בדיוק טיול כזה שמתחיל בנחל מערות ועובר דרך דרך נוף הכרמל (שהיא אחת מהדרכים הכי יפות בארץ, לדעתי). בסוף הטיול יש קטע של ירידה דרדרתית נחמדה (יותר כיף אבל לטפס אותה). בנקודת הסיום של הטיול (בסוף הירידה הדרדרתית, ליד כביש יוקנעם-העמקים) יש שתי כיפות, אחת באותו צד של הכביש ואחת מצידו השני (תל קסיס) עם עליות נחמדות ביותר. אם תעקוף את קריית חרושת תגיע לעוד כיפה שבראשה פסל של ישראל זייד - גם עליה נחמדה. משם ניתן לראות גשר מעל הכביש. אם עוברים אותו ופונים ימינה מגיעים לישוב שדה יעקוב. אפשר לחצות אותו ולהגיע ליד השער האחורי של בסיס חיל האוויר רמת דוד וממש לפני השער שוברים ימינה לכיוון השדות ("דרך פרטית"). משם אפשר להגיע דרך השטח עד עפולה אם בשלב מסויים פונים שמאלה או אפשר להגיע ליערות מנשה, איזור חביב ביותר לטיולי ג´יפים אם ממשיכים אם אותה דרך ישר עד לכביש יוקנעם-מגידו ולעבור אותו. דרך יערות מנשה ניתן להגיע עד להר חורשן. אני יודע שרשמתי די בכלליות, אבל מבט במפה יתן לך קצת מושגים לאן לנסוע. אם יש לך שאלות ספיציפיות לגבי איזור מסויים אשמח לענות - אני גר באיזור וטחנתי את כל הדרכים שם עד מוות.

למעלה