טיולי פסח- סיכום.

טיולי פסח- סיכום.

היה טיול נורא נחמד(שפלת יהודה), (חוץ מזה שלא עשיתי חצי מהמסלולים, אבל זה לא קשור) 'אחד מי יודע' היה אדיר, שכבת דרור[ח'
] ושכבת למרד[ז'] שולטות
נו, איך היה לכם?

techno girl

New member
../images/Emo105.gifשלום!

אני נטלי- קן
גונן
מירושלים, בת 13 וגם אני הייתי בטיול.... כתבתי פה לפני המון זמן, אבל בטח אפחד לא זוכר אותי...........
הטיול
היה ממש כיפי והיה מזה אדיר במפקד....(אנחנו היינו הראשונים ב-1מי יודע) קיבלנו המון צ'ופרים, והיה ממש שווה!!!!!!!!!!!!! אני צריכה ללכת, אבל אני עוד אחזור......... בהביייייייי

ריעותי

New member
היה ממש כיף בטיול לשפלת יהודה..

הטיול ביום השני של ה12 קילומטר, היה ממש קשה, עד שהתפצלנו ל2 קבוצות, ואז היה ממש כייף, כי הלכנו לאט ודיברנו וצחקנו ושרנו... חח :]

ריעותי

New member
בבוקר למחרת הטיול, קמתי ואיזה 10

דקות ניסיתי להיזכר אם הטיול היה חלום או אמיתי... וכבא התחלתי להיכנס לדיכאון שזה היה רק טיול.. חח :] מה שאומר===> היה פשוט טיול מעולה..!!

TheBlackFairy

New member
מאז ומתמיד יש שמות לשכבות../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

השמות לשכבות נקבעים במזכירות חניכים
. רק הפעם ההנהגה רצתה לחזור לימיו הגדולים של קן ורשה לפני המלחמה
.

לא בדיוק.

השם נבחר מתוך כוונה שהשכבה תביא למהפך, למרוד כנגד כל המוסכמות דברים בסגנון, נראהלי. לא כ'כ הצלחתי לשמוע מה שאמרו.

פ ט רי ק

New member
ליאור ליוותן

היה הוגה השמות,בואו נגיד שהוא הושפע המון המון מפולין... (אני לא רוצה לכתוב "קשה").

פ ט רי ק

New member
נכון, ו...

לא אמרתי שהוא החליט לבד. הוא הציע אותם למזכירות. זה הכל.

TheBlackFairy

New member
לכי תביני פולין עדין משפיע../images/Emo60.gif

עלי וטוב שכך
. לפני המלחמה בקן ורשה של התנועה היתה שכבה (גדוד) שקראו לו "למרד", בגלל זה התכוונתי שהתנועה רוצה לחזור לימיו היפים של קן ורשה
.

Rontzi

New member
היו אדיר ...

היה טיול אדיר! ו"אישה כתומה" מזמארת ממתי ממציאים שמות לשכבות? מאז ומתמיד ... כל טיול פסח נותנים שם לשכבת ז' והשנה נתנו בנוסף גם לשכבת ח' בגלל שהיה בלאגן שנה שעברה ...

dafi daf

New member
סיירים

ביום הראשון כמעט עזבתי כי היה לי ממש רע וסבלתי אבל בסוף שיבצו אותנו לקבוצה אחרת והיה טוב ואני שמחה שלא עזבתי... היה קשה אבל ממש נהניתי...למרות שהיה איזה קטע מבאס שטעו בניווט ואז הלכנו המונהמונ והיינו צריכים לחזור הכל,אבל זה נהפך למבדר אחרי שבכלל שחכנו את הדרך חזרה ונאבדנו בתוך היער לאיזה שעה =] היה טוב וטוב שהיה =]

1צולית

New member
סיירים

אתמול חזרתי מסיירים, אחרי שיצאתי לזה בפחד מטורף כי הרבה אנשים מהקן רק אמרו לי שזה ממש קשה ואני לא יעבור את זה בחיים! אבל וואי היה לי הכי כייף בעולם, היה לי קל! [רוב הזמן].הובלתי בפעם הראשונה קבוצה והבנתי כמה שזה עושה הרגשה טובה... הכרתי מלא אנשים חדשים והבנתי שיש לי שכבה מעולהההההההה!! אז שכבת שומריה-אני אוהבת אותכם!:]

סיירים היה בסט:)

חוץ מכמה תבורניקים זונות ומחסור חמור באוכל- היה מצויין.

dont worry

New member
היה מעניין...

הדרכתי ז', 5 חניכים מה שלא מנע ממני ללכת לפחות 5 פעמים לחובש... חניכים נשברו ובכו. ביום האחרון (שהיה הכי קל) 100 מטרים לפני הסוף (עוד אחרי המערה) חניכה נפלה ופשוט לא הסכימה לזוז ומיררה בבכי תמרורים ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי, ואז באו ראשראשים. אבל בכלליות - היה נחמד. יכול היה להיות גרוע יותר...

היה נחמד לראות אותך.

"את ממש מוכרת לי, אני אלונה" "אלונה!!! אני נועה, פורום דוליז" "כן, כן. קחי את המצית
"

למעלה