טיולי משפחות???

טיולי משפחות???

לא ידעתי באיזו כותרת להתחיל... מידי חודש-חודש וחצי באופן לא מחייב, יוצאים לטיול, שתיים-שלוש משפחות ואני הגרושה היחידה... אצלנו ביישוב יש שתי קבוצות עיקריות לטיולי משפחות, אחת הקבוצות כבר הזמינה אותי להצטרף לפני שלוש שנים לטיולים עימם ומסיבות כלכליות לא הצטרפתי (לא הוצאות היסטריות... בסביבות 100 ש"ח למשפחה עבור מדריך לטיול +הוצאות נסיעה-דלק/אוכל, בזמנו לא הרשתי לעצמי).. בכל אופן גםכשיכולתי כבר יצאתי עם מי שכבר ציינתי קודם ולא ראיתי צורך לצאת עם משפחות נוספות. לפני כחודש הזמינו אותנו להצטרף לקבוצה השניה.. הזוגות האחרים הצטרפו ואני לא רציתי כי הילדים לא היו איתי שבת וסתם באעסה לי לראות שהילדים של כולם נהנים ושלי לא נמצאים... אז ויתרתי. היום יצאו לטיול שוב... שישישבת בדרום, מאהל בדואי מחומם - נשמע חבל"ז - הפסד למי שלא בא... אז אין לי כבר בעיה כלכלית להצטרף ואין לי בעיה שהילדים יהיו איתי השבת ובחרתי לא להצטרף מפחד. כן, פחד - כולם זוגות נשואים (לפחות מי שאני מכירה משם) ואני היחידה שגרושה ואני מודעת לכך (אין טעם שיגידו לי שזה אחרת, או שזה רק אני רואה ככה את הדברים כי זה לא יהיה נכון)... אני מפחדת שיכניסו אותי לתוך המריבות המשפחתיות שלהם, כבר העמידו אותי פעם אחת בסיטואציה כזו. אז אני לא יודעת אם סיפרתי כדי לשתף אתכם שאיבדתי את קבוצת (קבוצונת) טיולי המשפחות שלי או סתם כי באעסה לי שהם מטיילים עכשיו ואנחנו לא. בכל מקרה... יום ניפלא

לא איבדת כלום..

תבדקי עם עצמך ממה בדיוק את פוחדת ?.. לדעתי את פוחדת יותר מהפחד מאשר ממשהו שצריך לפחד ממנו.. את לא צריכה לפחד שיכניסו אותי לתוך המריבות המשפחתיות שלהם ... סליחה??...מישהוא סוחב אותך בכח???... שבי בצד, שחקי עם הילדים ותגידי להם שהמריבות האלה הם שלהם..לא שלך.. אין הרגשה יותר טובה מהרגשת ניצחון כשמתגברים על פחד.. מה גם כשהפרס הוא טיול באוהל בדואי מחומם?.... בקצב הזה לא אתפלא אם יש להם שם גמל דיגיטלי ..

זה לא שיריבו איתי בטיול...

יש לי שכנים שבוגדים אחד בשני על ימין ועל שמאל, מריבות וצעקות כל הזמן, עוד מאז שהייתי בכלל נשואה... היא בגדה בו עם השכנים מהיישוב... עם בחור מהעבודה שלה... ואז הוא תפס אותה... וכשהתחילו רכילויות ביישוב... הוא טען שאני מסרסרת אותה, שבגלל שהיא רואה שאני חופשיה אז היא רוצה להתגרש ממנו... כאילו שיש במה לקנא... ואתה יודע מה אבסורד??? שהם היו ניפגשים בבית של חברה אחרת שלה (כמובן נשואה), אבל אותה לא האשימו בכלום ואפילו יש לה אישור מבעלה להיפגש איתה. שכל הבנות בעבודה שלה ידעו ואפילו באו להתנצל בפניו שלא סיפרו לו מהרגע הראשון שחשדו - ואותם לא האשימו בכלום. אותה הבוגדת - שבגדה בפעם המיליון ותבגוד בטוח עוד אחרי שיירגעו הרוחות. ואותי - שלא ידעתי כלום... אמנם היא ניראתה זורחת ומאושרת - אבל לא קישרתי לבגידה... האשימו כי אני גרושה והיא (הבוגדת) כניראה מקנאה ב'חיי החופש שלי' וזו הייתה הסיבה. אז לא, לא סחבו אותי בכוח לשום מקום - פשוט הייתי השעיר לעזאזל הכי נוח בסביבה. אז כיום אחרי שיעור מפקח שכזה... אני בוחרת בקפידה למי להתקרב... ואני בוחרת רק חברות בעלות ביטחון עצמי מספיק גבוה... בשביל לא לחשוד שאגנוב להן את הבעל או אהרוס להן את המשפחה עקב היותי גרושה. עצוב, אבל אמת - ויש לא אחת סיפורים וסיכסוכים בעקבות אלו אולי בעיקר ובפרט ביישוב קטן.

זה כנראה המחיר..

זה כנראה המחיר של לגור במקום קטן..את גרה ביישוב VIVA ??? אמרת שיש שתי קבוצות לא?. אולי הקבוצה השנייה יותר רגועה? ואם לא.. אז מוותרים על הטיולים.."לא מדובשו ולא מעוקצו".. באינטרנט יש המון אתרים בנושא טיולים, ממש לא חסר.. איזה אנשים משועממים...

d a n i e l s 5

New member
משפחה

ללא סימן שאלה....את והילדים שלך אתם משפחה ! משפחה קצת שונה, משפחה אחרת ....אבל דפנטלי מ-ש-פ-ח-ה ! כתבה גליה בשירשור אחר "זה לא הם זאת את" והמשפט הזה מתאים גם לך. כמו שאמר הקצין...לא מתאים לך להיכנס למריבות של אחרים (אני גם כשהייתי נשואה לא התאים לי להיכנס למריבות של אחרים) פשוט תגידי .... לא מתאים לי ! חבל שהפסדת את הטיול....עוד יותר חבל שאת מרגישה כך.

אין מצב בעולם שאתערב...

תמיד אני אומרת להן... בין בני זוג - אף אחד לא יכול להציע או להבין או להתערב. וזה לא עניין של התערבות... פשוט לזוגות מסוכסכים יותר קל לפרוק עול על הסביבה... מאשר לבדוק בציציות של עצמם... לפעמים זו 'אמא שלו', 'אבא שלו', 'חברים שלו', 'חברות שלה'.... לא רלוונטי אם יש או אין קשר באמת.

d a n i e l s 5

New member
טפל ועיקר.

את נתפסת לטפל (המריבות של אחרים), מצאת סיבה למה לא להנות מטיולים שאת אוהבת. העיקר בעיני בהודעה שלך....זה הסימן שאלה ליד "המשפחה" המחשבה שלך וההפסד שלך ...בגלל אותן סימני שאלה.. לפחות ככה הרגיש לי. ואם טעיתי, עימך הסליחה.

r e d head

New member
לי יש

קבוצה של חברים נשואים בישוב הקטן שאני גרה בו, חברים שיוצאים מידי פעם לטיולי משפחות. וגם נפגשים בבתים. ולא רק שאני מצטרפת לטיולים ונהנית אני גם הזמנתי את כל המשפחות אלי הביתה. אז נכון שלפעמים זה קצת מוזר לי, במיוחד אחרי שאני יותר מידי עם גרושים אני שוכחת שיש גם אנשים נשואים. אבל אני עושה מה שטוב לי ולביתי וחלק מהחיים בישוב קהילתי זה החברה.

../images/Emo13.gif תודה שהזכרת לי

באמת שאלתי ידידה לפני כמה שבועות אם אפשר להצטרף לטיולי המשפחות שלהם (וגם אני גרה בישוב קטן). היא אמרה לי שהם די הפסיקו, אבל בזכותי היא תנסה לארגן מחדש. אני צריכה לשאול אותה מה קורה עם זה. נכון שאני הגרושה היחידה, אבל היא אמרה לי שהרבה פעמים רק אחד מבני הזוג מגיע. וכשהיא הזמינה אותי להצטרף לפני כמה שנים, אמרתי לה לא כי "ההוא" לא אהב לטייל. הקטע הקשה יותר שלי היה לצאת לבית קפה או מסעדה עם זוגות. בפעם הראשונה הכרחתי את עצמי, הייתי נבוכה אבל כולם דאגו לתת לי להרגיש שייכת. בעצם גם את זה לא עשיתי לפני כמה שני כי "ההוא" לא אהב לצאת
בקיצור, אולי נארגן טיולי "גרושים גרושות" עם ילדים? הצטרפתח לחברה להגנת טבע בדיוק בגלל זה, אבל בסוף לא הלכתי...

אייל 401

New member
אז אפשר לצאת מהפורום

לשישי שבת באוהל בדואי מחומם יהיו המון גרושים וגרושות לא תרגישי בודדה

זו לינה משותפת

כווווווווווווולללללללללםםםםםםםםםם יחד, באותו מתחם,נשים, גברים, ילדים... ניראה לי קצת בעייתי בקבוצה שלא מכירים... אולי רק אני לא מכירה.

jesie12

New member
רק את לא מכירה..

כבר עשינו המון דברים משוגעים בפורום הזה..

אז קיבלתם רעיון לטיול לא יקר...

שישי שבת מאהל בדואי מחומם, ארוחת ערב שישי +בוקר שבת מסלול טיול בשבת + מדריך.

למעלה