טיולי לג בעומר

אשדוד,

וכ-ל הפנימייה יוצאת, ככה שנהיה סביבות ה80+ חניכים רק גו"ב[ט'-יא'].

עומס בעבודות,

ואני חייבת לעשות אותן כי אין לי ציון בחצי מהמקצועות וגם אני סתם עצבנית מכל מיני דברים וחבל שאני אוציא את זה על אחרים.

גם אני לא../images/Emo10.gif

לא נורא,ל"גי בעומר יהיו עוד הרבה..אבל...מגנים,עבודות וכאלה..לא יהיה ניתן לשפר..

רינה זה קשה לשפר... במיוחד מגן

צריך לעשות קורסים בשביל לעשות מגן וקורסים צריך מספיק תלמידים בשביל זה וזה לקחת סיכון

אר התחלנו את שנות ה-30

וזה נושא העמקה..מתי בידיוק אני אלמד? רר..די כבר החלטתי וזהו.

אוי אני זוכרת את זה... וחבל שלא שמר

תי תסיכומים שלי דווקא היה לי סיכומים טובים.... תגידי יש לך את מלחמת העולם הראשונה?כי לי אז הורידו ועשו לי טובה ענקית

בוודאי שיש..

דווקא זה קל מלחמת העולם ה-1,אני ממש שמחתי שהורידו ת'קטע של הצהרת באלפור וכל החרטה הזאתי..חחחח

jast

New member
כןןן תודה לה'!!!!!!

הורידו לנו ת'ציונות!! זה יעני הכי משעמם בארץץץץץץ!!! ומלחמת העולם הראשונה, צריך לזכור את מדינות המרכז, ומדינות ההסכמה, הצדדים הלוחמים, רוסיה פרשה ב1916 וארה"ב הצטרפה.. תוצאות המלחמה... וכל החרא הזה... וזה כלוווםםםםםם.. אבל ציונות זה לזכור מלאאא, וזה הרצל וכל זה... והרצל הוא מזה פיחו שמת ממחלת מין, אבל לא מרשים לנו לכתוב את זה בבגרות כי יורידו את כלללל הנקודות... למרות שהצהרת בלפור אני זוכרת בעלפה, כי זה מצחיק.. אני זוכרת שמורה הכתיבה, זה מתחיל כזה "ממשלת הוד מעלתו.." ואז מישהו אמר "מודיעה בתדהמה..." ואני נקרעתי מצחוק.... עזבו'תי.. סיימתי לסכם הרגע ואני כולי מאושרת... 10 דפים!! וויפי!

לי דווקא היה הרצל וזה היה קל!!!!

ובלפור היה לי גם כמה קטעים וגם זה היה קל... ואני שמחה שיש לך רק 10 דפים... לי יש 25 :)

jast

New member
זה קל כי אני יודעת את זה...

אבל זה מלאאא חומר... אגב, את באה היום לל"ג בעומר, נכון? נכון. נהדר!

למעלה