טיולי אופניים

bbenben

New member
טיולי אופניים

שלום אני מחפש המלצה לטיולי אופניים כולל ילדים בני 7, 12, 14. חשוב לזכור - את האופניים אני מעוניין לשכור במקום. אין מקום לאופניים לכל המשפחה
עשינו טיול אופניים באגמון החולה, הם מאוד אהבו ורוצים עוד טיולי אופניים. תודה בני

קומקווט

New member
טיול והשכרת אופניים - ע"י בארי

האיזור מקסים עכשיו, גם כשהכלניות כבר סיימו לפרוח. הכל ירוק. היינו שם עם ילדים בטיול אופניים. יש במקום מזנון עם השכרת אופניים עם שם שדומה ל-לה-דוושה כמדומני. בטח בפורומים של אופניים יתנו לך מידע יותר מפורט.

ברוריהה

New member
../images/Emo45.gif חזרנו עכשיו מבתרונות בארי

אכן יש מקום שנקרא "לה מדווש" ורוכבי האופניים הציפו את המקום. והמקום ירוק, מקסים וראינו המון דיות וחסידות חגות מעלינו באיזור אנדרטת אנז"ק.

ע נ נ ת

New member
הפרח שלא זיהית

ממשפחת הזיפניים - יש לי כמה מועמדים - לשון הפר, לשון השור, ואלקנה. לדעתי זו אלקנת הצַבָּעִים או אלקנה סמורה, אבל אני לא תמיד מבדילה. אגב, האתר שאליו הפניתי - הגן הבוטני - למי שמכיר קצת פרחים, עוזר מאד בזיהוי. יש שם תמונות של רוב הצמחים בארץ.

ע נ נ ת

New member
זו דמומית ולא נורית - הנורית גדולה

יותר, ורק פרח אחד בכל צמח. הדמומית היא "שיח" קטן עם כמה פרחים קטנטנים.

ממה מיה

New member
ממליצה על ינשוף טיולים

אני נמצאת ברשימת התפוצה שלהם ומקבלת כל פעם מידע על טיולים על אופניים. עוד לא התנסינו כי הילדים שלנו צעירים מדי, אבל שמעתי שזה כיף אדיר. הנה האי מייל האחרון שקיבלתי בנושא: ינשוף טיולים שלום לכל המדוושים, לאחר רכיבה ארוכה בפטגוניה הגיע הזמן לדווש בבית. להלן תכנית הפעילות של ינשוף לשבועות הקרובים: יום שבת 11/3 - טיול- סובב טבעון. פרוט בהמשך הדף. יום חמישי 16/3 - הרצאה קצרה ומצגת תמונות מרתקת על רכיבת cross country וטיול אופניים בפטגוניה. ההרצאה ללא תשלום. כולם מוזמנים בשעה 20:00 רחוב שושנים 24 קרית טבעון. יש גם קפה ועוגה !! אבקש לאשר השתתפות עד יום רביעי. יום שבת 18/3 - טיול - מעין השופט למגידו. יום שבת 25/3 - טיול - מהמוחרקה לבת שלמה. יום שבת 8/4 - טיול - מציפורי לחנתון - מסלול מעגלי. פרוט המסלולים יגיע אליכם בשבוע שלפני הטיול. אבקש להרשם מוקדם ככל האפשר ולהמנע מביטולים של הרגע האחרון. סובב טבעון - פרוט נצא מחטיבת הביניים ע"ש גרינברג בטבעון ונרד בואדי מקסים עד שער העמקים. נמשיך לאורך מטעי האבוקדו וחורשות הזיתים לכיוון קרית חרושת. נחצה את היישוב על הכביש הפנימי ונדווש דרך השדות לנקודת הסיום בצומת אלונים. מי שלא יתעייף יוכל להמשיך ולעלות חזרה לטבעון. טיול קל להורדת החלודה שדבקה לשרירים בימי החורף הקרים. מתאים למשפחות עם ילדים מכתה ה' ומעלה. אורך - 18 ק"מ של מישור וירידה קלה. קושי פיזי - קל קושי טכני - קל מחיר - 95 ש"ח על אופניים של ינשוף 75 על אופניים פרטיים. ( המחירים עלו היות ואני נאלץ לשלם מע"מ. אתכם הסליחה) המחיר כולל: אופניים וציוד נלווה - קסדה כפפות ומימיה, ארוחה קלה, מדריך / חובש הרוכב עם הקבוצה, רכב ליווי, ביטוח. מפגש: יום שבת 09:00 בבקר במגרש החניה של חטיבת הביניים קרית טבעון. הגעה: לבאים מכיוון חיפה - בצומת הכניסה לטבעון שמאלה לרחוב אלונים. ישר עד המרכז. להמשיך ישר ברחוב השקדים עד לסוף העליה. לפני הככר ימינה - חט"ב גרינברג. שם אחכה לכם. הרשמה: רועי -054-6586818 צביה - 054-7689444 או בדוא"ל - [email protected] להתראות בשבת צביה ורועי אלוני

../images/Emo26.gif היינו היום בבתרונות בארי

בזכות ההמלצות הרבות שקיבלנו. שכרנו שם אופניים בלה דווש. מצאנו פתרונות מעניינים לקטנים: את הקטנציק (1.8) בעלי הרכיב בכסא תינוק מאחור את האמצעי בן החמש אני הרכבתי על אופניים וחצי- הרכיבו לי חצי אופניים מאחור, דומה מאד לטנדם. והבכור בן ה-10 רכב בעצמו. מאד נהננו למרות שהמסלול לא קל למי שלא בכושר. השרות שלהם מצויין והמקום מקסים לטיולים.

למעלה