טיולים שנתיים..

טיולים שנתיים..

ספרו על טיול שנתי אחד מגניב שהיה לכם..לאיפה נסעתם..איך היה.. כמה ימים וכו' וכו וכו'..

היו לי כמה..

אחד ל3 ימים למחנה על הים.. למדנו גלישה ועשינו כל מיני טיולים, היה ממש כיף.. אבל פשוט כזה. בניגוד לארץ היה תקציב והביאו לנו אוכל טוב ומקום שינה נורמאלי (ולא כמו בישראל בכיתה ט' - אוהלים וקופסאות שימורים למשך 3 ימים).. אחד היה מחנה סקי לשבוע, נסענו לבקתות סקי בהרים, וכל יום היה לנו 3-4 שעות לימוד (לפי רמות - מתחילים, מתקדמים.. סנובורד וכו') והשאר היה או טיולים או זמן חופשי. אחד שלא יצאתי אליו כי הוא היה בערך חודשיים אחרי שחזרתי לארץ, זה טיול ליפן. יש לבצפר שלי בצפר אחות ביפן, אז נוסעים השכבה (שכבה י') לשבועיים, מתארחים אצל משפחות אורחו8ת, מבקרים בבצפר ובקהילה, וגם מטיילים בכל מיני מקומות ביפן ובפארקי שעשועים ומסעדות.. נחלים... מקדשים או מה שזה לא יהיה חח.. חבל מאוד שפיספסתי את זה.....=/

Psychodish

New member
חיחיחי

פה בינתיים לא הייתי בטיול שנתי. אבל בואו נודה, אין על טיולים שנתיים שבארץ! לשבת בחדרים עם וודקה ובירות כשיש מישהו ששומר על הדלת. לזרוק את הבקבוקים דרך החלון ושתבוא משטרה, למה...אסור לזרוק בקבוקים דרך החלון. וכשמחכים באוטובוס בזמן שיש עצירה לשירותים בא אוטובוס מלפנינו שמלא באמריקאים שמראים לנו תתחת...וקצת יותר מזה...:-S כשיש את כל הצחוקים על החברה בדרך באוטובוס, כשאוכלים, כשכבר מתחילים לטפס על ההרים. כשיש מליון וחצי דבורים שרצות אחרינו. כשתמיד יש את הריב הטיפוסי בטיולים...מי יהיה בחדר עם מי. וכשמודיעים לנו "מצטערים, אין חדרים פנויים במקום הזה והזה....לכן נצטרך לישון במלון!!" כשיש את כל הבדיחות באוטובוס על הנהג. וכששרים. עד שאיזה חננה תופס תמקרופון ומתחיל עם כל החידות. וכשהמורים לשל"ח הורסים את הכיף ומתחילים לזיין את השכל על דא ועל הא. כשעושים את כל מה שמותר וכשעושים כל מה שאסור. כשעושים פרנציפים למורים, וכשהם מאיימים חזרה "אני אשלח אותך הביתה אם לא תתנהג כראוי!" איפלו כנותרו שעתיים לחזרה הביתה. וכשיש נהג אוטובוס חברמן שעוצר בדיוק בפתח שבבית. וכשבאים, עייפים ומותשים. עם חוויה הכי סבבה. והולכים לישון. ולא שוכחים את הטיול. זה כיף.

mor zohar

New member
תגידוו

מאיפה אתן??כאילו הבנתי שאחת מכן באמריקה והשניה גם?

Psychodish

New member
אני פה בשביל

לעשות דיכי לאנשים. מה נראה לך?? ומה לעשות, נתק'ה....החיים קשים.

למעלה