טיולים עם הקטנה

shanigal

New member
טיולים עם הקטנה

שלום לכולם יש לי תינוקת מקסימה בת 4 חודשים ואנחנו יוצאים לחופש שבוע הבא. יש לכם רעיונות מה ניתן לעשות עם תינוקת בגיל כזה, מקומות שניתן לבקר ולקחת אותה איתנו ( בהתחשב בעובדה שמאד חם עכשיו ולמרות זאת לא בא לנו להשאר בבית)

רותי ע

New member
בגיל הזה ממש אין בעיה

כל עוד היא לא ניידת וזוחלת זה ממש קל. יש לכם מנשא? שילוב של עגלה ומנשא נותן לכם ניידות מירבית. ואם תגידי איזה סוג בילוי ובאיזה אזור אולי נוכל לעזור יותר...

shanigal

New member
מנשא יש לי

אפילו שניים. כזוג הינו מטיילים הרבה בארץ בטבע, אני מניחה שעכשיו זה יותר קשה. בעקרון אני חושבת שצריך משהו שלא יכלול הרבה שמש ( כי היא קטנה ואני פוחדת שתסבול בשמש) וגם אני מניחה שקשה יהיה לסוע למרחקים ארוכים. אנו גרים באזור בנימינה - פרדס חנה.

רותי ע

New member
עם רוב התינוקות נסיעה זה ממש

בקלות כי הם נרדמים בה או סתם רגועים. תכננו טיולים בשעות הבוקר או אח"צ. אפילו טיול בפארק יהיה בשבילה חוויה. ועם מנשא טוב, כל מסלול יכול להתאים.

טלי פי

New member
כמו שרותי כותבת

אין בעיה בגיל הזה לטייל בכל מקום מוצל, אם יש לכם מנשא. קצת קשה למצוא מקומות מוצלים בתקופה הזו. היינו לפני שבועיים בגן לאומי חוף השרון בשעות אחה"צ המאוחרות לקראת השקיעה מאד יפה לטייל שם. הטיול הוא על מצוק, אפשר לעשות פיקניק בשעת השקיעה. הגן נמצא ליד מרכז הקניות געש- שפיים והכניסה אליו חופשית. יש גם את נחל השופט, ביוקנעם המושבה לא רחוק מכם, מסלול קצר שאפשר לטייל בו עם עגלות.

למעלה