טיולים משפחתיים

טיולים משפחתיים

היינו אתמול במערות בית גוברין. היה מקסים. צילמתי המון. פעם בכמה שבועות אנחנו נוסעים לטיול עם הילדים וחברים או משפחה, רואים קצת מה קורה מחוץ לעיר, עושים פיקניק ,מצלמים ונהנים. האם אצלכם גם מטיילים?

r122

New member
מטיילים לא הרבה לצערי

בעלי משחק כדורגל בשבתות מה שדי משבית אותן. אבל בשבתות של פגרה ובקיץ מטיילים כמה שאפשר. להארונה טיילנו באיזור משולש הגבולות היה מקסים . התמונה היא מטיול לנחל באיזור שלנו סלוקייה

pf26

New member
תלוי באיזה הרכב משפחתי

בעלי מוכן לבלות את כל הסופ"ש בטיולים, אני מעדיפה להיות בבית, אז הגענו לפשרה (לקח לנו כמעט 20 שנה להגיע לפשרה הזו) - הוא יוצא מידי פעם עם האפרוח ועם אחיו לטיול ג'יפים הכול לינת שטח, מדורה ופינג'אן וסיפורי גבורה (בקיצור - כל מה שאני לא אוהבת) ואני בתמורה יוצאת איתם מידי פעם לאיזה פארק עם מסלולים נוחים להליכה. 3 הגדולים מתלווים רק אם מדובר ביציאה לנופש בארץ או לטיול בחו"ל. מה, לקום סתם ככה בשבת מוקדם בבוקר? נכון לרגע זה - כולם מרוצים, (או לפחות אף אחד לא מתלונן).

מטיילים הרבה...

אוהבים לטייל, גם הילדים. לפעמים טיולים יותר קשים, לפעמים סתם בשביל לצאת מהבית. הנה הטיול האחרון שלנו (למרות שלפי התגובות, אנחנו כנראה חריגים בנוף הפורומים
)

pf26

New member
אהמ... ארבע וחצי בבוקר?

אבל הייתי באוהל בכינרת בשבועות. החברה הייתה נהדרת, מה שקלקל זה שלא ישנתי דקה בגלל האבנים והציפורים והיתושים או בקיצור - הפינוק. הבטחתי באופן חגיגי שזו פעם אחרונה. ולחשוב שפעם נהגנו לעלות על האוטו, לנסוע 200 ק"מ, לעצור ולפתוח שק שינה. טוב נו, לפחות יש תמונות וזכרונות.

שור, ברור ולראיה היום אפולוניה.

מנסים לצאת לטייל כמה שיותר בשבתות. לפעמים מאוד מצליח, לפעמים פחות . אפשר לראות בבלוג שלי היום את רשומת אפולוניה היה מדהים.

מאד אוהבים לטייל

רק חזרנו אתמול מ-3 ימים עם אוהלים בערבה, כולל מסלולים יפהפיים, חלקם אתגריים. מתים על הטיולים האלה. טיול כזה מטעין אותי באנרגיות מדהימות. הנוף הנוף... מהרגע שנעשה קריר מספיק (בסביבות חגי תשרי) ועד שכבר חם מדי (פסח/יום העצמאות), אנחנו יורדים ל3-4 ימים למדבר אחת לחודש וחצי- חודשיים. תלוי במזג האוויר כמובן. פשוט מתים על הדרום, על האווירה שבלינה עם אוהלים או במאהלים, על הישיבה סביב המדורה, האוכל שתמיד טעים להפליא (לאחר יום הליכה, הכל טעים כל כך...), הכוכבים בשמי הלילה במדבר, הנוף המרהיב והמרגש, השטפונות... חוץ מזה- נוסעים בשבתות לכל מיני טיולים נחמדים בסביבה הקרובה, או רחוק יותר. אנחנו גם אוהבים להשאר בבית, להסתפק בחצר ובנוף המקסים שלנו, לנוח ופשוט להנות מהשלווה של השבת, אך מדי פעם קופצים לטייל. בקיץ נוסעים יותר לצפון, כולל טיול של מספר ימים עם לינה באוהל או בצימר. בתקופת החורף והאביב, כשפורח ויפהפה מסביב, פעם-פעמיים-שלוש בשבוע אנחנו קופצים לסיבוב רגלי בסביבה הקרובה והפורחת, או הזורמת עם מים ופשוט נהנים מהליכה קלה בטבע, פיקניק ואוויר טוב ויופי מדהים- עד החושך. מי מהילדים שרוצה- מצטרף.

לאייה

New member
חזרנו אתמול מהצפון והיה נפלא

משתדלים לטייל עד כמה שהעיסוקים של כולם מאפשרים,פעם בשנה כל שנה נוסעים כולם יחד לחו"ל לטייל בכל פעם במקום אחר ובארץ אוהבים בעיקר את הצפון ואת אזור מדבר יהודה.

למעלה