טיולים בשישבת

s i g a l d

New member
טיולים בשישבת

יש לכם המלצות לאן אפשר לטייל באיזור המכוער שלנו? אנחנו זוג צעיר עם ילד בין שבעה חודשים וכל סוף שבוע מטפסים על הקירות איפה אפשר לטייל חוץ מאשר שוב ליסוע לקניות במרכז ביל"ו- רוצים קצת טבע.

kiyossi

New member
אזור מכוער??? אתם גרים באזור הכי..

בארץ! לעניננו-ממודיעין (חוץ מכיוון מערב) לכל כיוון -מעניין. יש לכם במרחק יריקה את יער בן שמן . יש אתרים יפים בתוך היער מתקני משחק -טוב, לא כ"כ לילד אבל בהחלט למען הגוף. מולכם-יער שילת, מיצפים ונוף אדיר, קניונים לטיפוס וסנפלינג. כל שצריך זה להתניע ולגלות מקומות יפים מאד! תזכירו לי בחורף-נחל מודיעין לאחר גשמים חזקים...חבל"ז! נוף מדהים. נסו לברר בעירייה נ.ב. לגבי האתרים הנ"ל-יש אקשן גם בלילה (לא מומלץ-אפשר לפגוש חברה מנעלין ורמלה). טיול נעים יוסיK

nizanm

New member
שמעתי ש"האזור מכוער.." ?

אנחנו בשלבים סופיים של חיפוש דירה ומקווים לחתימה על רכישת דירה במודיעין. מוכנים גם לעסקת חליפין בעירנו שבאזור המרכז ונחשבת בעש"ט . אנחנו מוכנים לקבל מסרים אישיים.

s i g a l d

New member
אנחנו לא אוהבים יערות

הם כולם נראים אותו דבר- אנחנו אוהבים מים ונחלים ורפטינג ודיג וחיות והמון ירוק- איזור השפלה פשוט נורא נורא משעמם- שממש עצוב- כל סוף שבוע אנחנו לא מוצאים שום מקום לטייל בו חוץ מאשר מתחם הקניות בביל"ו

Neta558

New member
רגע,

מרוב שאתם אוהבים ראפטינג, אתם נוסעים כל שבת לבלות במרכז קניות?
כל הגבעות מסביב ירוקות ופורחות. זה אמנם לא טיול נחלים, אבל זה עדיין יותר טבע מאשר ביל"ו.

ורדה 1

New member
כשהבן שלי היה בן 7 חודשים הייתי לוקחת אותו ל... ערוגה שמול לשכת התעסוקה בקרוואנים! יש שם פרחים יפהפיים ובגיל הזה זה היה מספיק. נטע, גנבת לי את המילים מהמקלדת - מי שאוהב מים וראפטינג, וגר באיזור השפלה, מסתפק במרכז הקניות בילו סנטר...../images/Emo12.gif

ורדה 1

New member
ועכשיו כשאני חושבת על זה יש את פארק פיש אנד פאן באיזור משמר איילון (אם תרצי הסבר - תשאלי). ויש עוד פארק עם מים, אבל אני לא זוכרת איפה. תעקבי אחרי הפרסומים במקומונים ותוכלי למצוא כאן שפע פעילויות וטיולים.

s i g a l d

New member
זהו שאנחנו לא

הולכים למתחם הקניות ביל"ו- בגלל שזהו המקום היחיד שאפשר לבלות בו בשבת- כך שעדיף לראות טבע בנשיונל גאוגרפיק. אני חושבת שצריך לצאת בפרוייקט לאומי להמשך ערוץ נהר הירדן לאורך המדינה- זה פשוט ישפר את המצב רוח הלאומי של כל האוכלוסיה לבלי הכר- למי יש חשק בחום הזה להסתובב ביער חולדה או בן שמן- איזה שעמום

prophit

New member
לכי לפארק קנדה.....

יש שם אגם יפיפה ונחלים קטנים, מקום מהמם, יש את בית הקשתות בבית נחמיה, לא חסר, רק צריך לבוא בגישה הנכונה (תעבדי על זה).....

א.א.אפל

New member
בית הקשתות בבית נחמיה?

אולי אתה מתכוון למעיין הקשתות בפארק קנדה (ליד מבוא חורון) יש גם את בריכת הקשתות שנמצאת במרכז רמלה (אמנם לא ראפטינג, אבל שיט נחמד, היסטורי ורומנטי באמצע העיר האפורה) או שאתה מתכוון למקום שאני לא מכיר.

prophit

New member
אורי, מה המצב../images/Emo35.gif

מבוא חורון ובית נחמיה התבלבלו לי במוח, גם זהקורה לפעמים, טעות שלי.........תרים צלצול, לא רואים אותך, לא שומעים אותך.........ד"א- זה דרדר.......

prophit

New member
מתחם הקניות בביל"ו זה באמת.....

שיא הטבע והיופי, תישארו בבית אם אתם לא פתוחים לכלום חוץ מקניות והפעלות של טיול שנתי, אבל אל תעליבי את הטבע המדהים שיש פה, את יכולה להגיד אני לא אוהבת, אל תגידי שמכוער........

kiyossi

New member
נו טוב-אז אם כבר בילו,לכו לשילת

יש הום סנטר וכד' OK הבנו-האזור עמוס בארועים הסטוריים-ידעתם?! היום היו ביערות אלפי אנשים שלא אוהבים טבע וטיילו בין הרקפות והפריחה המשגעת. אגב-בקרו במשתלות -חוויה צבעונית! קנו כדים ואדניות ושיתלו לכם פרחים יפים . אזור מכוער? הכי שווה בארץ! תהנו ממה שיש לפני שיחפרו לנו גם את זה!

melodynoa

New member
מקורות הירקון

יש שם דשא, מתקנים לילדים ומקומות לפיקניק, יש שם מים, ויש את בריכת הנופרים.

melodynoa

New member
אופס, לא קלטתי שזה של הישוב מודיעין

אז אני מציעה את "עין חמד" או בשמו הישן "אקווה בלה". לידיעתכם, זה מוצף ערבים. ובכלל, חזר מקומות בירושלים? נקבת השילוח... אני מציעה את פורום טיולים בארץ.

למעלה