טיולון וכסא לרכב

טיולון וכסא לרכב

המתוק שלנו בן 8 וחצי חודשים, כמעט 9 ק"ג. בסלקל כבר ממש צפוף לו ובטיולון של העגלה המשולבת(קנינו עם אמבטיה) גם צפוף לו. בקיצור - צריכה לדעת מתי אפשר להעביר לכסא ומתי לטיולון וגם המלצות לטיולון איכותי אבל לא יקר וגם לכסא רכבאיכותי ולא יקר. תודה!!
 

דינהלה1

New member
כמה תשובות

מרגע שהם מבססים את הישיבה אפשר לעבור לטיולון שזה הרבה יותר נוח מעגלה, יותר קליל, קומפקטי קל לנשיאה ולאריזה ברכב. לי יש ניסיון חיובי עם בייביסייף ואפשר למצוא דגמים בכל מני מחירים. המקלארן מאוד נוח אבל הבנתי שהוא יקר. חשוב שתהיה סלסלה נוחה, גלגלים איכותיים, כמה מצבי ישיבה ושכיבה כי כשיוצאים איתם לטיול הם נירדמים שם חופשי... לגבי כיסא רכב חשוב מותג איכותי בגלל הבטיחות, מותג שעבר מבחני ריסוק, חשוב המאוד נוחות הסגירה של הסגר כי מניסיון בשימוש יום יומי בסגר שלא נוח זה סיוט. נוחות יהשיבה של הילד וריפוד איכותי שניתן לנקות בקלות ונעים למגע. במוצר הזה לדעתי אין ברירה אלא ללכת על מותג איכותי. ממליצה לך לבחור כמה מותגים בחנויות ואז לחפש איפה מוכרים אותם הכי זול, יש חנויות שידוע שאפשר להשיג שם מותגים במחיר יותר זול ממקומות אחרים. אני מכירה כמה חנויות באזור המרכז אם זה יעזור לך. אפשר לנסות לקנות יד2 אבל זה בתנאי שאת יודעת לוודא עם המוכר שהכיסא אצלו לא יותר משנתיים ושהוא יכול להציג לך חשבונית עם תאריך הקנייה.
 
תודה ואשמח להמלצה על חנויות במרכז

תודה ואשמח להמלצה על חנויות במרכז גם על טיולון וגם על כסא תודה!
 

דינהלה1

New member
המלצות שלי

בייבי שיק בגבעת שמואל, הפנתר בר"ג, רשת מוצצים נחשבת זולה, כלבו סימה שכונת התקווה. קניתי הרבה ברשת ששינתה את השם שלה בעבר קראו לה פיפו רב קט. מה שעשיתי בחרתי מותג רצוי ובדקתי את המחיר בכל החנויות מה המחיר ולפי זה בחרתי.(לפעמים גם דרך הטלפון...) שמעתי שיש חנות גם בדלית אל כרמל בחיפה אבל מעולם לא הייתי שם.
 

ר ע נ נ ה

New member
מצטרפת להמלצות

גם אני נוכחתי שבייבי שיק בגבעת שמואל ומוצצים בר"ג זולות יחסית. כיסא בטיחות קנינו אלפה אומגה עלית לפני 5 שנים והוא משרת אותנו עד היום, (אלון בן שלוש וחצי). טיולון קנינו משהו פשוט (אינפנטי), גם הוא משרת אותנו כבר 4 שנים (שני הילדים חרשו עליו) אני חושבת שהוא עלה לי בסביבות 200 ש"ח
 
למעלה