טיובלס ביתי

• פותח הנושא mf
  • פורסם בתאריך

mf

New member
טיובלס ביתי

ניסיתי לעשות טיובלס ביתי היום. הבעיה היא כזו: ניסיתי לעשות עם פנימית 20" עם ונטיל שרדר. מה שקורה הוא שהעיבוי של הגומי סביב הונטיל מונע מהגלגל להסגר על החישוק בצורה טובה. (בקיצור, קוטר העיגול המעובה גדול מרוחב החישוק. היש פתרון לעניין? האם כדאי לנסות עם פנימית עם ונטיל פרסטה? אם כן, מישהו יודע היכן ניתן להשיג פנימית כזו?

dyego

New member
חייב להשאיר סרט...

שאם לא כן הפנימית תתפוצץ לתוך החורים של הסיחים עם הניפוח הראשון. לי נשמע שהחישוק שלך צר מדי לפנימית. נסה ערכה של סטן או ג'ו.

bikingstudent

New member
ספר את זה לגלגלים שלי

ספר את זה לגלגלים שלי ולכמה עשרות גלגלים של רוכבים שעזרתי להם להרכיב טיובלס אין צורך אמיתי בסרט חישוק וצמיגים החלפתי כבר 3 פעמים על חישוק בלי סרט

dyego

New member
לא אספר להם כלום....

בטיובלס ביתי עם חישוקים רחבים בהם החורים של הפטמות גדולים יחסית הבעיה קיימת. זה שאצלך זה לא כך לא אומר שאין בעיה.

bikingstudent

New member
סך הכל...

סך הכל את הפנימית מחזיק הצמיג גם ש"מתוחה", גם אם היא קצת מתוחה.. הצמיג מחזיק אותה במקום ובהמשך נידבק עליה כך שהיא לא מתוחה אחרי ההרכבה ואז אני לא מאמין (אלא אם אתה עושה את זה עם פנימיות דקות וקלות) אני לא מאמין שהפנימית היא כלכך עדינה כדי שהחורים של הניפלים יזיקו לה סך הכל לא מדובר על לחצים שבאמת דוחפים את הגומי לחורים עד סף פיצוץ... דוריד את הפסי חישוק ותנסה . בהצלחה.

למעלה