טיה גרדנר - מיותרת או חשובה לעלילה?

טיה גרדנר - מיותרת או חשובה לעלילה?

אם היו מעלימים את דמותה של טיה, העלילה היתה נשארת כמו שהיא או שמא משתנה? מה זה אומר עליה? התפקיד העיקרי שלה הוא תמיכה ביוגי מוטו וביאמי יוגי כשהם לוקחים חלק בדו-קרב? טיה עוזרת לקדם את העלילה? ובכלל, אולי היא סוג של מעודדת צמודה שמופיעה בכל פעם שערך החברות מוזכר? אתם מוזמנים לפתח את הדיון עליה מעבר לנקודות שהעלתי. אנא הזהירו לפני ספוילרים [
].

impale

New member
זהו היא די מעודדת...

למרת שבעונה הראשונה ששדרו בערוץ הילדים באחד הפרקים הראשונים אם אני לא טועה רואים אותה משחק מול גואי ומנצחת :X

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| שרלילה נדחפת. ../images/Emo3.gif

סתם סתם, לא להרוג אותי. XD אמ, אני חושבת שקטסו [ג'ואי] יכול למלא את מקומה מצוין, וגם שאר החברים של יוגי'לה ויאמי'לה. ^^; חוצמזה שהיא דמות בכלל לא מעניינת. אני חושבת שהיא מיותרת. =/ והיא גם לא משו במשחק עצמו. מתי בדיוק היא קידמה את העלילה? בפרק ששידרו, אחד מהאחרונים, שבו היא ושיזוקה [סרניטי] הלכו והעלו זכרונות, מה זה עזר לנו? [חוץ מתזכורת לאלו שלא עקבו אחרי הפרקים.
] ובפרק שהיא ויאמי "יצאו לדייט"? אם היתה ביניהם מערכת יחסים כלשהי, זה היה מסביר את הפרק, אבל לא. זה רק בא להראות לנו שהיא חנפנית. [וד"א, אני שונאת אנזו/יאמי. ><] זהו. [;

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif נו בטח שהיא חשובה!

בלדיה הסידרה היתה מאוד מאוווווווד קצרה..

magicalgirl

New member
נמ...../images/Emo11.gif

לדעתי היא לא דמויות מיוחדת וכל דמות אחרת יכולה למלא את מקומה.הדבר היחיד שהיא עושה זה לעודד את יוגי ויאמי... לא נראה לי שהיא תרמה מספיק לקידום הסדרה...אבל הפרק של ה"דייט" שלה ושל יאמי זה פרק נדחף...מה הבנו מכל הפרק הזה?-היא מאוהבת בו קשות.-היא קרציה ופאקצה...למרות שלדעתי ידענו את זה גם לפני זה...

טוצית

New member
רעיון טוב לדיון ^^

אני לא אדבר על השנאה שלי לטיה אבל אני בכל מקרה חושבת שהיא רק מעודדת את החברות... חוצמזה שבת בחבורה זה תמיד לסדרות... אחרת היה פע רמיזה קטנע לההפך מ"גם את יכולע"... בכל מקרה, היא באקה -.-

לא ממש עוזרת>>

היא בתפקיד קבוצת המעודדות הבלתי יעילה. אפשר להחליף בקלות XD

מסכימה עם כולם פה D:

טיה דיי דפוקה, והיא לא מועילה לסדרה חוץ מזה שהיא מעודדת את יוגי (מה שכל דמות אחרת יכלה לעשות XD)

הממ,גם אני נאלץ להסכים..

לפי דעתי..,היה יכול להיות טוב יותר אם הם היו מבצעים שינוי קיצוני בעלילת הסדרה..,והופכים את מאג'ישן גיירל(דארק מאג'ישן גיירל) לדמות ראשית לאורך כל הסדרה..(לפי דעתי היא תחליף הרבה יותר טוב..,ובלי שום קשר לכך,היא הרבה יותר טובה מטיאה..בהחלט..) ובנוסף לכך להכניס גם את דארק מאג'ישן(הקוסם האפל) והופכים את שניהם לדמויות ראשיות..!! חבל שהתמקדו בהם למשך רק עונה אחת..,היו צריכים להתמקד בהם לאורך כל העונות!! ><

למעלה