טיהור מים....

suneli

New member
טיהור מים....

אחרי שאיריס העלתה את "הבעיה" של ימי החלוקה של מי עדן, חשבנו גם אנחנו אולי כשנעבור לבית החדש נפסיק להשתמש בשירות שלהם. אם כך מה האפשריות שעומדות לפנינו מבחינת מים נקיים וצלולים. יש המלצות על מטהרים מסויימים? או על פילטרים ששמים בברז הראשי? מה בנוגע לתמי 4? ומה זה Aqua Soft Natural ? תודה

ענתש

New member
אני כנראה אלך על מרכך מים

ועל טיהור. לא החלטתי איזה, רחוק ממני מאד כרגע...

איריסג

New member
אנחנו מאד אוהבים את מי עדן

זה המים שהכי טעימים לנו, ולכן כנראה נצטרך לשבור את הראש על פיתרון יצירתי. אבל! להורים שלי כבר שנים יש תמי 4, וגם להורים של האיש. אצל ההורים שלי היה עד לא מזמן (בדירה הקודמת) את התמי 4 הבסיסי, זה שמורכב ליד הברז, והם היו מאד מרוצים ממנו. כשהם עברו לבית שכור, הם לקחו מתקן של תמי 4 שיושב על השייש, ויש לו מים קרים, מים בטמפרטורת החדר ומים רותחים - והם מאד מבסוטים מזה. זה יחסית לא נורא גדול, ומאד נוח. אצל חברים שלנו יש בדיוק את אותו מתקן וגם הם מרוצים ממנו מאד.

קורנישו

New member
האתר של מכון התקנים מאוד שימושי

בעניני מידע . תמצאי מידע על כל הסוגים שיש. למרות שאחרי שאני קראתי את החומר יצאתי די מבולבלת והגעתי למסקנה שבכל המסננים יש יותר חסרונות מיתרונות במיוחד בכל מה שקשור בזיהומים כימיים שיש במים. בסופו של דבר זה בזבוז של כסף כי האיכות של המים כמעט ולא משתפרת (אפילו להפך, לפעמים גם הופכת לגרועה יותר). אני מעדיפה מים מינרלים, כך לפחות אני יודעת מה יש בהם והטעם שלהם באמת הכי טעים לנו.

למעלה