טיהור - אופציות
שלום טוב אז באמת מים מינרלים זה הפתרון הטוב ביותר , אבל !!! וזה חשוב כשיוצאים לטרק ואני לא מדבר על טיול מאורגן 3-4 ימים על סוס שכל המשקל הוא על הסוס ולא על הגב שלך או על טראק/טיול של יום, כמו שסלע ציין יש טראקים של יותר משבוע, השיא שלי אישית זה 8 יום בלי סוסים חמורים או עזרה .. כמו בצבא ציוד על הגב..מפה ויאללה לדרך !! אז מה עושים ? 1. כדורי יוד - אחלה פתרון, מטהר מצויין אבל יש טעם לוואי נוראי שלפעמים גם הכדורי טעם לא עוזרים !! ובנוסף צריך להמתין אם אני לא טועה כשעה עד הטיהור ! 2. טהרמים / או כדורי כלור שיש בכל בית מרקחת (אם אני מצאתי באיזה חור בפרו אז זה קיים בכל מקום!) - זמן טיהור כחצי שעה ויש טעם לוואי לא נוראי כמו מים של בריכה ! 3. משאבת טיהור - מטהר הכל .. תכניסו בוץ מים המלח .. תפמפמו והוא יצא מי עדן .. הבעיה שזה לוקח המון זמן ואתם צריכים לעבוד קשה.. זה כמו משאבת אופניים בערך, לטהר ליטר מים לוקח עבודה מאומצת של 15 דקות עד תלויי כמה אתם עובדים קשה ! ובנוסף זה מאוד יקר העסק ואם האבן המטהרת נשברה, נדפקתם צריך לקנות חדשה כי אין עליה אחריות וגם היא נשחקת עם הזמן ! וגם זה תופס מקום בתיק ! משאבת טובה עולה כ 100$ או יותר !! 4. יוד רפואי רגיל ! רופא אחד אמר לי שאם אני מטפטף יוד רגיל לפצעים כ 2-3 טיפות לבקבוק מים זה עושה את אותה פעולה כמו הכדורים! ככה שהכי כדאי באמת זה או כדורי כלור או יוד ! טיפ חשוב !!!! לקחת איתכם זיפ, איזה אבקת משקה להוסיף לאחר הטיהור ! גם המים יותר טעימים, לא מרגישים את הטעם לוואי וגם ככה אתם שותים יותר כי זה טעים ולא מתייבשים כי יש נטייה לשתות פחות כשקר למרות המאמץ ! וגם אין כמו ארוחת ערב של איזה פסטה וללגום מיץ תפוזים/תות/לימון/אננס וכד.. קר וטעים !!!! וזה לא תופס נפח או משקל השקיות האלה שוקלות משהו כמו 15 גר אחת ! טעים,בריא,זול ושווה !! אז SUERTE תומר