טיהור מבנה

טיהור מבנה

אני לא יודעת אם זה המקום (אם לא- מקווה שתפנו אותי למקום הנכון), אבל שואלת: בגן של ביתי הורגשו ע"י אנשים שונים אנרגיות לא טובות. הקבוצה הקודמת ששהתה בגן שנתיים הייתה חולה בלי סוף. המטפלת התעללה בילדים. עכשיו כשביתי שם (המטפלת כבר מזמן לא) עדיין יש כל הזמן מחלות, כאשר עכשיו גם נודע לנו שלגננת יש סרטן. איך אפשר לטהר את הגן? מה עלינו כהורים לעשות?

dudi adler

New member
שלום לך מרבה ידיים

ל"אנרגיות לא טובות" יש סיבה, אולי מצב רגשי לא טוב של הילדים בשל ההתעללות אותה ציינת. מחלות יכולות להיות קשורות למצב רגשי לא טוב, אבל ייתכן שזה מצב טבעי של ילדים בגן שמדביקים זה את זה. לטהר את הגן, אין משמעו לשפוך מי ים, או להדליק קטורת כל שהיא. לטהר את הגן זה לבדוק איך מתנהגים לילדים? איך התזונה? איך הצוות? איך המצב מבחינה בטיחותית? וכיוב'. אולי כדאי שהורה או שניים יהיו בגן מידי יום בכדי לעזור לצוות, וכך להתרשם אם הכל כשורה שם. אם אתם כהורים חושדים במשהו, אולי כדאי לבקש להתקין מצלמת אינטרנט בגן,בכדי לדעת איך מתנהלים העניינים... בהצלחה ועדכני על ההתקדמות

dudi adler

New member
אורן שלום

תודה על תגובתך
בעניין השרשור שמתחת, ברצוני לשאול לדעתך כמרפא: מה דעתך אודות הילינג שמקורו יהודי? האם ניתן לאפיין ולסווג סוגי הילינג שונים? דודי

סוגי הילינג שונים - תשובה

לדודי היקר, אין בעולם סוגי הילינג שונים כי, כפי שאתה אמרת, ההילנג "בא" מאותו מקור ונמצא בכל מקום. אנו, היהודים - כמו בשאר הדתות המונוטואיסטיות, מאמינים שהאל, או כל שם שתתן לאותה אנרגיה קוסמית כללית, נמצא בכל מקום ובכל זמן ואין צורך להגדיר מאין או היכן נמצאת אנרגיה זו או כמותה, מה שחשוב הוא הרעיון האמיתי שאנרגיה - הילינג זו קיימת מאז ומעולם וניתן לתעל אותה להבראה, ריפוי, או לכל דבר טוב שאנו רוצים בו. כאן נכנס תפקיד המטפל. המטפל יכול לכוון אנרגייה זו ע"י בקשה או תפילה אך הוא לא האנרגיה ואינו יכול לשלוט בכמות שלה. זו נקודה חשובה ביותר. ככל שאנו רגועים ושלווים ומאמינים באמת ובתמים שהאנרגיה - ההילנג לא בא מאיתנו אלא מהקוסמוס (או כל שם שתתן לה) אנו עובדים ממקום שליו ולא מאגו או שתלטנות - כאילו אנרגיה זו שייכת לנו. כך המטופל מקבל ישירות את כל האנרגיה - הילינג שהוא זקוק ללא הפרעה שלנו. אנו נמצאים, נוכחים, אפילו יכולים להנות מהתהליך הטיפולי. בהצלחה בכל, אורן נוטוביץ, רפואה משלימה, תקשור, ביואנרגיה, הילינג.

tovyoter

New member
ועוד בנושא

כשבוחנים את דרכי הריפוי לסוגיהן שהתפתחו בכל קצוות תבל ובאמת שאין כמעט תרבות שאין לה דרך ריפוי שהתפתחה אצלה אם זה דרך בעלי חיים, דרך מוטיבים מסוימים או דרך פניה ישירה לאנרגיה אוניברסלית. כאשר מתבוננים על גרעין הדרך או השיטה מגיעים לאותה אנרגיית ריפוי אותו כוח אוניברסלי שכל מטפל בדרכו שלו נעזר בה כדי לטפל באחר. רותם, מטפל בהילינג, אבני מרפא וארומתראפיה

dudi adler

New member
אורן ורותם יקרים

אורן. נהניתי מאוד לקרוא את דבריך. אני כל כך מסכים, כאילו אני כתבתי את הדברים. לגבי "כמות האנרגיה" שהמטפל מתעל, להרגשתי ניתן לבקש מהאין סוף שכמות ועוצמת האנרגיה יתאימו למטופל. להרגשתי זה עובד. רותם, אכן מסכים שכל מטפל שמתחבר לאחדות, מתעל אותו שפע אלהי ללא הבדלי דת. לגבי אנרגיה של חיות, גם אם השמאן לדוגמא מבין שרוח ה"חיה" איתה הוא מטפל, הינה כוח אלהי זה דומה, זולת העניין שאנרגיה של "אריה" אינה אנרגיה של "דב" או של חיה אחרת, זהו רק חלק מהספקטרום האנרגטי אותו מתעל מטפל המתחבר לאחדות ומעביר את כל הספקטרום האנרגטי. זה מזכיר לי טיפול בסמלים, ברייקי או בכל סוג הילינג המשתמש בסמל. סמל הוא תדר ספציפי שאינו כוללני. זה דומה גם להעברת צבע מסויים, או תדר של מים, אש וכיוב'. סופשבוע נעים דודי

דרך לטהר../images/Emo16.gif

אנחנו משתמשים במרווה יבשה לטיהור. שמים אותה בצדפה גדולה, אפשר גם בקערה ושורפים את המרווה. העשן של המרווה טוב לטיהור מקומות וגם אנשים. לגבי הבעיה הספיציפית שלך, טיהור עם מרווה יכול להיות התחלה טובה. עם זאת יש צורך באבחון מקרוב של הבעיה, כדי לזהות את המקור שלה. בתחושה ראשונית שלי, זה קשור בילדים עצמם (אולי באינטראקציה בינהם), עם זאת צריך לבדוק בצורה יסודית. אפשר לעשות זאת באופן פיזי כפי שהציע קודמי (מצלמות וכו') ואפשר גם לפתור זאת אנרגטית על ידי בדיקה של הדברים שקורים מתחת לפני השטח. לאפשרות האנרגטית תצטרכי עזרה חיצונית. יוסי.

ינוקא1

New member
יש בקישור

הצעה מאיזשהו פורום. כמו כן , כדאי לבדוק האם יש אור שמש במבנה. אצל הסינים יש משפט "בית שהשמש לא נכנסת בו , הרופא יכנס בו". עצם אור השמש מזרים אנרגיה , וזה עוזר שאנרגיות לא טובות לא תישארנה תקועות. לבדוק האם ישנן דליפות של מיים בכל מיני מקומות.מקומות לחים וטחובים מזמינים אנרגיה תקועה. כדאי לצבוע את הבית. גם כדאי לקרוא נוסח "פיטום הקטורת" (יש בכל סידור) בארבעת פינות הבית. ובעזרת ה' שיהיה בהצלחה.

אחת האמהות אמרה שהיא תקח את המזוזות לבדיקה

(אני לא ממש מאמינה בזה, אבל לא אכפת לי לנסות). אור שמש באמת לא נכנס באופן ישיר, כי יש סככות משני כיווני החלונות ואין מה לעשות בקשר לזה. המבנה נצבע בתחילת השנה מחדש. אין דליפות מים. אין סיכוי לשים מצלמות. זה גן של הקיבוץ ואני סומכת על הצוות העכשיו ב-100% (היתה מישהי שהועזבה לאחרונה בגלל שלא תקשרה טוב עם הילדים). אנחנו ננסה את הדברים הפשוטים ונקווה שיעזור

ינוקא1

New member
אור שמש זה חשוב.

כדאי לעשות הכל כדי שיכנס מעט הביתה. רק המחשבה על גן ילדים בלי אור שמש גורמת לי להרגיש לא נוח.

הם נמצאים הרבה בחוץ.

אנחנו בעמק הירדן וחום אימים כאן בקיץ. הילדים הולכים לטיול בכל יום- כשעה וגם נמצאים בחוץ- בחצר- יותר משעה, כך שאני חושבת שגם אם לא נכנסת שמש לגן- הם מקבלים מספיק אור שמש.

והגננות?

הן גם רוצות לטהר את המקום? מכיוון שהגן, הוא למעשה שלהן, הן בעלות האמירה המשמעותית. אם תעשי טיהור למקום בניגוד לרצונן, לא בטוח שזה יחזיק מעמד.

למעלה