טיגר

MAX D

New member
טיגר ../images/Emo124.gif

למה כל כך רחב? היית יכול להגיע שני
קבל סיפור בחתימה

tygger

New member
דווקא הובלתי....

אלמלא רגלית הבלם האחורי שלי שהחליטה לשנות את מיקומה הטבעי אז היה דווקא סיכוי מעולה לשלישי...

MAX D

New member
רחב... ../images/Emo4.gif

אתה יכול הרבה יותר טוב מזה ואני עד... הייתי בפעם הקודמת.

tygger

New member
ניצול מסלול...

היינו מהירים מאוד. מאוד מהירים. הייתי חייב לנצל כל מילימטר, גם חוסר משווע בכוח מנוע גרם לי לנקוט בקווים הגנתיים כדי לחסום אנשים עם כוח מנוע עדיף.

tygger

New member
חוסר בכוח מנוע ומספר עליות...

די גורם לך לרצות לסגור לכולם את הדלת לפני שהם ינצלו אותה לעקיפה. דווקא הזינוק שלי היה פיצוץ. מקצה שני הייתי רביעי, ואז עקפתי מישהו ויצאתי שלישי ואפילו הצלחתי לפתוח פער. אנשים היו עסוקים בקרבות בינם לבין עצמם והיה לי זמן לדאוג לרדוף אחרי יניב (45). ואז ניסיתי לבלום בסוף ישורת ארוכה בירידה וגילית שאין לי רגלית בלם אחורי... זה הרגע שמרימים יד ופורשים. באתי להתחרות בשביל הכיף. לא להתאבד.

tygger

New member
אתה מבין שאני עוד הייתי בדרכי

לעקיפה של "סמן אחורי" על KTM LC4 SUPERMOTO(!) רכבתי על האופנוע שלו. הוא התלונן על זה שהבלמים שלו לא תפקדו טוב... סטופי עצבני מול הפנים שלו על האופנוע שלו ופלטתי לו שהלוואי והבלמים שלי היו עובדים תקינים כמו הבלמים שלו כשהם לא תקינים.

GS2003

New member
בוא אני אסביר לך...

זה היה מסלול מהיר. מאוד מהיר. ביחס לשאר המתחרים, לאופיר יש..איך נגיד את בעדינות..חרא אופנוע. אתה מבין, ככה זה שיש איזה חסה שבונה לך ת'אופנוע. ולא שזה SM גרוע פשוט הוא לא כזה תותח. לא ביחס לאחרים שרובם משופרים בצורה מפלצתית ביותר. בקיצור, ה-XT הוא אחד האופנועים הכי חלשים שם כמעט מכל הבחינות. וחסר שהנמר יעיז לתקן אותי פה ! כי אני צודק... בלמים, מיתלים, משקל ובמיוחד כוח מנוע. חלש. משמעותית. זהו. ובוא רק נוסיף דבר קטן, כדי להמחיש לצופיינו היקרים את אי-חוקיות העניין... בוא נגיד שאם היה פקח תנועה במקום שבודק את האופנועים וקונס את הרוכבים - המדינה הייתה עושה מה שנקרא "אחושילינג קופה". זהו. שוב שירשור אוף-טופיק מטורף על נושא שמעניין רק אותנו... חבל. תתמודדו. ונמר יקר, מחר יש תמונות. אני בא אליך מחר (שזה כבר בעצם היום) כדי לסרוק אותם למחשב. טוב ? יופי. שמח שאתה מסכים. ועד אז... לילה טוב פורום "אופנועים-חיפה"...אהה...רק חיפה. טוב נו...

MAX D

New member
הוא יכול להיות תותח

רק שיחליף את הגג"ש המציק שיש לו, כמו ששיקשת הגג"ש הזה

GS2003

New member
לא ממש..

גלג"ש לא יעזור לו. טוב, ברור שיעזור אבל לא עד כדי כך. אם כבר אז גלג"ש, בלמים, כבלים, מיכל דלק פלסטיק, הרבה שיפורי מנוע מאוד יקרים ובעיקרון בכלל עדיף להחליף הכל ל-KTM. אל תשלה את עצמך ! החלפת גלג"ש סזה רק ההתחלה. אבל אל תשכח שההבדל בין הנמר שלנו לרוב המתחרים האחרים הוא, שטיגר משתמש באופנוע לצרכי היום-יום. כל שאר החברה שם מעמיסים את האופנועים על טנדרים אחרי כל מירוץ ומסיעים אותם ישר למוסך שלהם לטיפולים ולאחסנה עד הסופ"ש הבא. ולכן, עדיף להשאיר את האופנוע פראקטי ולא לנצח מרוצים. כי להגיד את האמת, אפילו שפיצר המלך לא היה יכול נצח עם האופנוע הזה. וזאת כמובן רק דעתי האישית.... יאללה לילה טוב...

למעלה