טיג'ל-האם מסוכן??

הדר126

New member
טיג'ל-האם מסוכן??

היי, הבת שלי כמעט בת 6 חודשים |(עוד שבוע..)והיא כבר ממש סובלת מנפיחות בחניכיים,המון רוק וכאבים,הרבה פעמים זה מתעורר בלילה,והמליצו לנו לשים לה את הטי-ג'ל,שמנו לה בינתיים פעם אחת,אני לא ממש יודעת כמה זה עזר-אבל ראיתי שרשום על האריזה של הג'ל שאסור לבלוע את זה!! אני שמה לה את זה בפה-באופן טיבעי חלק מזה גם נבלע..אני לא ממש מצליחה להבין את זה..היא קטנה ואי אפשר לשלוט בבליעה שלה או להגיד לה לא לבלוע...האם הג'ל מסוכן?? פתאום נראה לי מפחיד למרוח לה את הג'ל ...יש משיהי שמכירה והשתמשה בג'ל שיכולה לעזור? ואולי אתן מכירות אופציות טבעיות כמו תרופות סבתא להקל עליה? תודה מראש, הדר.

lilth

New member
מניחה שזה מיועד לתינוקות (לא מכירה)

אם כן בהחלט מגוחך התווית הזו! [אני מניחה שאם זה מיועד לתינוקות אז לא נורא אם קצת מזה היא בולעת כי הרי באמת שאי אפשר לצפות שזה לא יקרה אל אולי לא כדאי למרוח לה כמויות גדולות] אני משתמשת במשחה טבעית שנקראת קמומילו אורל, אבל בעיקר בעיקר מה שעזר לנו זו שרשרת הענברים שהיא עונדת מאז היותה בת כארבעה חודשים.

lilth

New member
שרשרת ענברים

שרשרת ענברים זו שרשרת עם ענברים שעונדים על הילד. לענברים יש תכונות מרגיעות והן מקלות מאוד על כאבי הבקיעה. אצלנו בקיעת השיניים עברו כולם כמעט בלי בעיות כלל! http://ubile.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=99 [אין לי שום עניין עם בעלת האתר, פשוט הראשון שעלה לי בחיפוש גוגל..]

נאוה ר

New member
גם אני זוכרת בתור אמא

שצחקנו על ההתוויה.... אפילו בגילך אם ישימו לך משהו על החניכיים - כמה זמן את חושבת שתצליחי בלי לבלוע רוק? הכוונה היא לא לתת לשתות או לאכול את זה אלא רק למרוח את זה. (זה בא יחד עם האזהרות - לא להכניס חתולים למיקרו,
לא לקפל את העגלה עם הילד בפנים
, כלומר דברים שאין לך מושג מי כתב אותם
). אם את לא שקטה את כמובן יכולה לדבר עם הרופא

למעלה