../images/Emo1.gif../images/Emo12.gif
עניתי שאני מצליחה להתעורר, אבל נשארת עייפה. אבל למעשה זה לא תמיד נכון. בתקופות שעבדתי/למדתי/שרתתי בצבא כמה שלא הייתי עייפה קפצתי על הרגליים בתוך שניות. אבל זה קורה רק שאני מודעת שבאמת חשוב והכרחי לקום! אם אני צריכה לקום לסידורים יומיומיים וכד´, אז אני מסוגלת להמשיך לנמנם עוד קצת לפני שאני קמה (ואני שמה מלבד השעון המעורר גם תזכורת בסלולרי להעיר אותי, לפעמים גם שתיים). במצבים אחרים, בייחוד אם אני מאד עייפה ו/או הסידורים לא כל כך חשובים לי, אני מסוגלת לכבות את הסלולרי ולהמשיך לישון, גם אם מישהו בא ומעיר אתי כמה פעמים אני אמשיך לישון ואפילו לא אזכור שכל זה קרה. למעשה, אני (וגם אחי) מסוגלת לנהל שיחות שלמות והגיוניות במצב כזה, בלי לזכור כלום אח"כ. מה קורה במשך היום? זה משתנה, אבל אם להתייחס בממוצע ובאופן כללי, אז זמן מה אחרי הקימה אני עייפה, במשך היום אני נעשית ערנית יותר, בשלב מאוחר יותר שוב העייפות חוזרת וכשאני מושכת את זה מעל שלב מסויים העירנות שבה בחזרה.... אבל עדיין יש עייפות מסויימת שנמשכת לאורך כל היום, חוץ מבזמנים שהאנדרנלין זורם. בפעם האחרונה שזה קרה (שהאנדרנלין זרם) נכנסתי למעגל כזה של 4 ימים ללא שינה, אחריהם 12 שעות שינה בערך ושוב כ-4 ימים ללא שינה וכל הלאה (אני כבר לא זוכרת כמה זמן זה נמשך, אם תרצו אברר).... מה שהחזיק אותי היה האנדרנלין. אם היו במהלך ארבעת הימים רגעים שרמת האנדרנלין ירדה, מיד הרגשתי את העייפות, עד שהרמה שוב עלתה... זה באמת נכון שאם ישנים רק שעה-שעתיים זה מעייף יותר מאי-שינה בכלל, זה קורה כך גם אצלי וגם אצל חברות שלי... סחרחורות...גם אני מרגישה לפעמים שהראש שלי מסתובב, ולפעמים שהוא מלא בצמר גפן, או משהו כזה. לא יודעת איך להסביר את זה. אבל בלי קשר ממשי, תמיד כשאני קמה מהר אז הראש מסתובב לי ואני רואה לכמה רגעים רק אדום/שחור מול העיניים. זה קורה גם לכן?