טטים יקרים....

טטים יקרים....

אני מצטער שהייתי צריך לעזוב את הסמינר באמצע אבל לא הייתה לי ממש ברירה בגלל שיש לי מחר גיבוש חובלים. רציתי להגיד לכם שהיה לי ממש כיף איתכם וממש נהנתי ואני מקווה שגם אתם ממש נהנתם ושהסמינר הזה תרם לכם משהו.... אני אחזור ביום רביעי אבל בקשה עד אז תרשמו למבצע חרמון ותעזרו לוועדת טיולים כי אנחנו בהרכב קצת חסר(אני-גיבוש,בושקפה-הכנות לפולין) אהה ודרך אגב מי שלא יודע נאוה נתקעה למשך שעה וחצי בשירותים!!!!

גלי234

New member
היי כולם!!

למי שרוצה לדעת חזרנו לא מזמן מהסמינר!היה הכי כיף בעולם וכלנו בנינו פעולות היה מרגש...ממש ממש תודה לכל הקומונרים וצוות ט' שארגנתם לנו אותו ממש נהננו מכל רגע....ודבר אחרון- אל תתקרבו לעגלים רעבים בחיים(מניסיון..) =]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=] ונורית- תעלי את התמונות~=]

shellina

New member
היה פשוט......../images/Emo66.gif../images/Emo218.gif

בנזונה היה אדיר מגניב (ועוד מילות דומות) אני חייב להגיד תודה רבה לצוו ט' האדירים לקומונרים הסטלנים וטלצור המלך....אז בהצלחה לכולנו....היה ממש כיף לראות שהרבה אנשים באו...אז בסהכ היה בנזונה.. מי יתן וירבו סמינרים כאלו...בהצלחה לכולם ט' שולט!!!!!

מיכלו1

New member
היית צריך לקצת את הקומונרים לקומו..

כי קיצרת את צוות ט' וטל צוראל... לא משנה- היה ממש ממש ממש מעולה! ותודה מטורפת לכולם (צוות ט', קומונרים, טל צוראל-סלבריטאי קטן..) ועכשיו, משוב על ההודעות!

RONIII5

New member
היה ממש כיף!!!

תודה רבה (למרות שכולם כבר אמרו..) לצוות ט' לקומונרים ולטל צוראל..היה באמת ממש כיףף!!

אני עושה משוב על הקומונרים!!!

טוב אז ככה בסך הכל יש לנו קומונרים נחמדים אאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבלללללללללללללללללללללל עמוס הומו פרזיט שאין לו תפקיד מוגדר ודרך אגב עמוס דפק פן לסמינר משו קוקסינלי לבניםםםםםםםםם(כמו שהערבי מארץ נהדרת עושה...) עדי לא סרגה לי כובע ונאווה גנזך... אז בסך הכל הם משתדלים והכל אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבבבללללללללללללללללללללל יש מקום לשיפורים

מיכלו1

New member
אריאל אמר

שאם אומרים אבל זה בעצם מבטל את מה שאמרת לפני כן ז"א שכל מה שאמרת זה שיש מקום לשיפורים...

מיכלו1

New member
אריאל אמר

שאם אומרים אבל זה בעצם מבטל את מה שאמרת לפני כן ז"א שכל מה שאמרת זה שיש מקום לשיפורים...

למעלה