טחורים - כאבי תופת

• פותח הנושא Kajam
  • פורסם בתאריך

Kajam

New member
טחורים - כאבי תופת

הי, אני סובל מטחורים מזה שנים ומעולם לא כאב לי ממש ועכ לא טיפלתי. לפני כשנה בעקבות דמם עשיתי קולונוסקופיה ללא תוצאות למעט טחור מדמם. ביומיים האחרונים אני סובל כאבים תופת של ממש, כאלו שבעיתם אני לא ישן כבר יומיים. למצוא רופא מומחה בתחום זמין זה בערך בלתי אפשרי וקבעתי תור לימים הקרובים. רופאת משפחה נתנה לי נרות להרגעה וזה כמו כוסות רוח בערך. חשבתי כבר ללכת למיון בשל הכאבים העזים, האם יש במיון מישהו שיכול לעזור לי לשכך את הכאבים או לטפל בבעיה בסופש או בחג? האם בכלל יש טעם ללכת למיון?

Anand

New member
הרגעה

תעשה לך קומפרסים של מי קרח (בעזרת צמר גפן או פד גזה). ויש משחה נהדרת של נטע. ותשגיח על התזונה.

primavera 1

New member
שלום לך!

רצוי מאד לשנות תזונה לחזק את מערכת העיכול ולבדוק מה אתה כל כך מתקשה "לעכל"? הרבה הצלחה

Kajam

New member
לא דיברתי על עיכול, דיברתי על

טחורים שאף לא כואבים ביציאות.

primavera 1

New member
אך..

לטחורים קשר ישיר למערכת העיכול!! אני מטפלת לפי הגישה ההוליסטית וההסתכלות שלי היא היקפית ותמיד מחברת רגשות עם בעיות גופניות.

shirrlly

New member
יש כאלה שחום עוזר להם ויש כאלה שקור

עוזר להם. לי אישית עוזר החום. יש בבית מרקחת כריות מלאות בקוסמת. כרית עולה בערך 50,60 ש"ח. מכניסים את הכרית (גודל של 30X20 ס"מ בערך) לתוך המיקרוגל ומחממים כשתי דקות ואז מתיישבים עליה. לי החום עוזר, מקווה מאד שגם לך.

למעלה