טזמניה ברעל

Nut666

New member
טזמניה ברעל

מספר שאלות על מקום שכוח "למטייל" זה: א) איך מזג האוויר שם בספטמבר? ב) עד כמה באמת יש שם מה לראות? ג) השדים הטזמנים שם באמת מסתובבים סביב עצמם על מנת לנוע ממקום למקום?

Amoureuse

New member
לא שכוח בכלל

אני לא הייתי שם אז יכולה לענות לך בעיקר על השאלה הראשונה - בספטמבר זה עוד חורף. מכיוון שרוב האטרקציות של טזמניה זה טבע וטרקים, אני לא בטוחה כמה כדאי. אבל בכללי, בטוח שיש מה לראות, מטיילים בהחלט נוסעים לשם.

Nut666

New member
עד כמה חורף?

השאלה עד כמה חורפי. אם זה כמו אצלינו, אז אפשר להסתדר. באוקטובר נהיה אולי יותר טוב קצת?

Amoureuse

New member
זה לא חורף ישראלי

סידני זה בערך חורף ישראלי טזמניה יותר דרומית מכיוון שלא הייתי שם בעצמי קשה לי להעריך את המצב. הייתי בניו זילנד באוגוסט - שזה כנראה יותר גרוע מטזמניה בספטמבר/אוקטובר - ומתוך 13 יום היו לי כ-9 יפים מאד (אף אם קרים) ועשיתי day walks במסלולים לא גבוהים מדי. אבל בימים האחרים היה הרבה פחות מוצלח מבחינת טיולים. צירפתי לך לינק לסטטיסטיקות מזג אוויר של טזי. ועוד 2 הצעות: להתייעץ בפורום ישראלים באוסטרליה (פה בתפוז), למיטב זכרוני יש שם לפחות גולש אחד שגר בטזי ויוכל לענות הרבה יותר טוב ממני להתייעץ בפורום המתחרה באתר למטייל (סלע סליחה) כי יש שם פורום ייעודי לאוסטרליה ונ"ז אז יש סיכוי טוב למצוא מישהו שבאמת היה שם.

למעלה