טו מאצ' קקי...

שושית123

New member
טו מאצ' קקי... ../images/Emo5.gif

בימים האחרונים יוצא שהבונבוני עושה קקי מספר פעמים ביום (היום לדוגמא-4 פעמים), דבר שאיננו אופייני לו. בנוסף, היציאות הן די רכות על גבול השלשול מדי פעם. סה"כ הוא נראה בסדר, לא נראה שמשהו מציק לו והוא גם אוכל כרגיל. מה היתן עושות במקומי? האם ללכת לרופא על כזה דבר?

אוצה

New member
יש תקופות כאלה..

ואם הוא מרגיש טוב לא הייתי פונה לרופא אלא אם ממש מדובר בשלשול. גם לתמיר יש תקופות שהוא "מכבד" אותנו בנדיבות.... לדוגמא אתמול היינו אצל חברה והוא עשה קקי 3 פעמים בתוך שלוש שעות (וזה בנוסף לבוקר). הוא קצת מצונן אז אני חושבת שיש לו הרבה ליחה שיוצאת גם אבל זה לא ממש מדאיג. פשוט תעקבי אחרי הילד ואם הוא נראה לך מפתח משהו- אז תיגשי לרופא. סמכי על האינטואיציה שלך...

בוליפלג

New member
הייתי עוקבת ורואה אם מתפתח

לשלשולים של ממש או לחילופין מצב בו נראה שכואב או לא נוח לו. מעבר לכך הרי קקי הוא 'מתנה' - התברכת בגשם של מתנות

mAmA MiSiSiPi

New member
יש ימים כאלה

שאת מתחילה לחשוב שאת לא רק מפרנסת את חברת הטיטולים את ממש משלמת להם משכורות אחד אחד. אולי הוא אכל משהו יוצא דופן או עלה בכמויות יונק יותר או אוכל בלילה? אולי הוא מוציא שיניים כשהוריי מוציא שיניים יש לו המון יציאות רכות בגלל ריור המוגבר.

אצלנו זה תמיד קורה בימים

שאמא עייפה ועצבנית - ואז מתחילה קקקת סדרתית שמוסיפה לשמחה - אבל ברצינות, יש, למרבה הצער, ימים כאלו - 4 פעמים ביום לא נחשב לדעתי לשלשול. מה שאפשר לנסות זה "למלא" את הילד במאכלים עתירי סיבים, להסדרת העניינים....

שושית123

New member
תודה לכולכן, הצחקתן אותי עם התיאורים..

אנסה באמת להאכיל אותו במזונות עתירי סיבים. מה מתאים? אני מכירה רק בננה ואורז..

אוצה

New member
בננה, תפוח, אורז

אבל אני לא הייתי עושה לו שום דיאטה כזו. זה יעבור לבד אם הוא לא ממש משלשל...

4 פעמים ביום זה לא שלשול

ואם הוא מתנהג ואוכל כרגיל ואין חום אין צורך ללכת לרופא

שושית123

New member
../images/Emo41.gifהגננת התקשרה אלי ואמרה שהוא שלשל היום כמה

פעמים. באסה, חסרים כל כך הרבה אנשים בעבודה(חולים) ויעשו לי כזה "פרצוף" אם גם אני אצא עכשיו... מסכן שלי, אלך לקבוע לו תור (למרות אני לא מתלהבת לקחת אותו למרפאה עם כל הוירוסים שם
)

בוליפלג

New member
כנראה שהימים האחרונים היו התחלה של..

נראה לי שרצוי לבדוק..למרות שהסבירות גדולה לדיאגנוזת 'וירוס'. בכל מקרה כדאי שאיש מקצוע יתבונן וישמע. חשוב שישתה הרבה מים - מבית החולים אני זוכרת שאמרו שבמקרה של שלשולים - קשים ככל שיהיו, חשוב לוודא שכמות הנוזלים הנכנסת תהיה גדולה מהיוצאת..(פיש וקק..). רק שתהיו לי בריאים..

את יכולה לנסות להוסיף לו לחלב של הבוקר

או למעדן בצהריים , אבקת ABC דופילוס. זה מצויין ועוזר מאוד ל"הרגעת" מערכת העיכול ובייחוד בעיות במעיים ה"תחתונות". חוץ מזה שזה יכול מאוד לעזור אם יש קלקול קיבה, יציאת שיניים (מאזן חומציות של הקיבה), וירוסים ועוד. לא הייתי פונה לרופא אלא אם זה ממש שלשול מיימי (ללא "תוכן"), או אם הילד מקיא, או חום. תרגישו טוב ...

ממליצה באופן כללי על פרוביוטיקה

כתוספת קבועה למזון של הילדים וגם שלנו אגב. אני מוסיפה לתמ"ל של עמית באבקה ולעצמי אני דואגת ליוגורט ביו בבאופן קבוע. כמו שאמרו,זה מאזן את מאגר החיידקים הטובים בפלורה של הקיבה.

המלבישה

New member
זה אותו הדבר

(ה-ABC זו גרסת הפרוביוטיקה לילדים). בכל בית מרקחת, סופר פארם, חנות טבע. מצטרפת לממליצות.

נסיתי מספר סוגים (גם לילדי וגם לי)

ומצאתי - משום מה (או סתם פלסיבו.???) שסולגר הכי טובים. ABC דופילוס אבקה לילדים ולמבוגרים אצידופילוס 40+.

אהה, וגם אני די חדשה פה - בנתיים לרוב רק

קוראת- מאתמול, גם עניתי. הילדות שלי מופיעות בחתימה .

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תעבירי בבקשה לmemko במסר את תאריכי הלידה שלכם לצירוף לטבלת ימי ההולדת

למעלה