טו בשבט

hadasbaril

New member
טו בשבט

אז מה עושים? אני ברגילה אז אני חוגגת בבר מצווה של אחי...בבאר טוביה יש צעדת החולות. אבל אילו פעולות הכנתם?(למען ספרית ההדרכה,כמובן...) אתר שימושי לרגע האחרון

עכשיו חזרתי מערב שיא במושב של ט"ו

בשבט. היה נחמד ביותר הט'טניקים אירגנו עם עזרה מהצוות הדרכה.. עשינו סלטרון בין הקבוצות. רוב המשחקים נלקחו מחוברת ט"ו בשבט בת כמה שנים ממחלקת ההדרכה של העמק: בינגו צמחים; קפד ראשו (שהיה יותר כמו החלף זנבו.. אבל לא משנה); המשחק הזה שנותנים סיפור וצריך לסמן בו שמות של צמחים בין המילים; הכנת סלט פירות ב"מפעל" (לכל אחד יש תפקיד). במרץ אנחנו עושים נטיעות (למה במרץ? וועד הכפר.. מה לעשות). יש גם רעיונות יפים לפרסום ט"ו בשבט שעשו כאן לפני כמה שנים: בכל רחבי המושב נתלו שלטים עם משפטים פשוט גאוניים.. משחקי מילים! "בחג הזה הצמחים ישלטו בשבט" "to be or not to be shvat" אם אזכר בעוד- אגיד. ערב טוב

THE sky angel

New member
אוי מה תאמרו על זה-

בעקבות השביתה, הפעילות שהייתה צריכה להיות בט"ו בשבט- התבטלה! פאקינג לאן נגיע?! עולם מטופש!

לא יודעת אבל גם במטה אשר אמרו

לגרעין לא לפעול בגלל השביתה ביום חמישי שעבר. או זה לפחות מה שהחניכים שלהם סיפרו לי. ויש איזשהו קשר ... זתומרת זאת שביתת מועצות והתנועה זה של המועצות (או משהו כזה לא? האמת אני לא ממש מבינה תשביתה הזאת)

Miss Understood

New member
ממה שאני הבנתי מאחותי בקשר לשביתה

זה שהם שבתו כי לא נתנו תקציבים למועצות, מה שאומר שלא נתנו תקציבים להם לעבוד עם המושבים או משהו כזה....אל תתפסו אותי במילה אני לא בטוחה שהבנתי נכון...

MatanTyler

New member
גם אנחנו שותלים עצים

אבל עם הקבוצות שלנו ויהיו פעילויות מגניבות הא! ויש סדר ט"ו בשבט עם בני עקיבה... עושים את זה כל שנה (בשנתיים האחרונות, אז זאת מן מסורת שהקמנו:)) זה אחלה פעילות, יש אוכל, יש שירים והדוסים האלה הם אחלה אנשים:)

kedeman

New member
בני עקיבא הם לא דוסים

בני עקיבא זה כיפה סרוגה ויש הבדל אפילו דיי גדול והבנתי למה הגרעינרים שבתו בחלק מהמועצות הגרעינרים הם עובדי מועצה במקומות כאלה כשכל המועצה שובתת גם הם שובתים

MatanTyler

New member
תירגע:)

ברור לי מאוד ההבדל בין בני עקיבה (אחלה בחלה) לדוסים (בכלל לא אחלה בחלה) זה סתם הומור חילוני

kedeman

New member
יש לי בעיה עם הומור

אני נהנה ממנו בעיקר אם הוא חולני..... ואני לפעמים פדנט בני עקיבא עם א' בסוף לא עם ה'!!!!!!! סתם משהו ששידע אותי :)

s h e e p i t

New member
חחחחחחחחחחחח.... אם כבר אז...תיהי

ולא עידכנו אותך... אנשים שאמורים לעדכן זה לא כבשה.... זה כיבש

למעלה