טו בשבט...

טו בשבט...

היה אתמול. לצורך הארוע הזה החלטתי לשאול כמה שאלות: +איזה עץ אתם הכי אוהבים? +איזה פרי יבש אתם הכי אוהבים בטו בשבט? +מה אתם הכי אוהבים לךעשות בטו בשבט? כמובן שכולם יכולים להוסיף כל דבר העולה על דעתם שקשור לטו בשבט... וגם כמובן אם תרצו לספר על טיולי הטו בשבט האזוריים זה יהיה מגניב ואדיר...

אז אני...

לצורך הארוע הזה החלטתי לשאול כמה שאלות: +איזה עץ אתם הכי אוהבים? שקמה, כי זה חולון :p ועץ תותי בר כאלה שהיה לנו פעם בגינה השכונתית... +איזה פרי יבש אתם הכי אוהבים בטו בשבט? משמש ללא ספק!!! +מה אתם הכי אוהבים לעשות בטו בשבט? לנטוע?! ממ..אולי..

שנה שעברה

בחרו נציגים מהבפר משכבת יא-יב והלכנו לנטוע ביער בגליל העליון. והיה קר בטירוף אבל היה ממש כייף, והיו שם הורים שכולים ששתלו איתנו. חוויה מעניינת...

גמני..

+איזה עץ אתם הכי אוהבים?אהממ עץ תפוזים כי הוא חמודייי +איזה פרי יבש אתם הכי אוהבים בטו בשבט?וואי אין:-\ +מה אתם הכי אוהבים לעשות בט"ו בשבט? לטייל!כי תמיד בתקופה הזו יש נוף ממש יפה...

פורה

New member
אאאנננייי!

+איזה עץ אתם הכי אוהבים? עץ תאנה!! מאז הצופי נודד הכי תאנה! כי הוא עושה צל, הוא גדול ויפה, והפירות שלו מעולים!! +איזה פרי יבש אתם הכי אוהבים בטו בשבט? קוקוס מיובש1!!! תטעמו! זה קוביות לבנות מגניבות כאלה.. +מה אתם הכי אוהבים לעשות בטו בשבט? לטייל כמובן! תוך כדי אכילת פירות יבשים! :)

TziMHoNoa

New member
אני רוצה לישון!

+איזה עץ אתם הכי אוהבים? לא חשבתי על זה אף פעם, אבל בטיול שנתי שלנו ראינו קטלב, ויש לו גזע אדום וגם ממש כייף לטפס עליו והוא יפה. +איזה פרי יבש אתם הכי אוהבים בטו בשבט? מישמש!!!!!!!! +מה אתם הכי אוהבים לעשות בטו בשבט? להיות ראשראשית בטיול ט"ו בשבט וללכת לאיבוד!!! לילה טוב :)

jast

New member
..

+איזה עץ אתם הכי אוהבים? אני אוהבת את כל העצים באותה מידה.:] +איזה פרי יבש אתם הכי אוהבים בטו בשבט? בננה!!! וזה מזכיר לי שיש בננה מיובשת בבית. אההה ביי!!!!! +מה אתם הכי אוהבים לךעשות בטו בשבט?

jast

New member
אמרה זאת שאוהבת משמש../images/Emo13.gif

רק עכשיו קלטתי כמה הזויה ההודעה שלי..

למעלה