טור דה פראנס Live

טור דה פראנס Live

היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.

לא רציתי לפתוח שרשור חדש אז...

רק רציתי לאמור ש.....היום בבוקר-השעה 8:10-אני באוטו בדרך לקייטנה,תאום-בום! בוא נפזזזר את מסךךך הערפללללללל-כמה מרגש!!! ואז...אני יושבת בבורגראנץ' עם חברה שלי,השעה 14:45 ... יש רדיו,הכל סבבה ומגניב,פתאום-שומעת משהו מזרחי ברקע,מתעלמת,ובום-אנשים קצרים שמדברים מהר...לה לה לה! היה זה רגע מאושר ביותר!

QsomeoneQ

New member
נ"ש - תגידו לי להתחדש ../images/Emo9.gif

קניתי היום את הדיסק יותר טוב כלום מכמעט אחרי שהוא נשבר לי. חחחח איך אני מאושרת

21להי

New member
תיתחדשי כפרות..

אחלה דיסק הכי טוב לדעתי.. כמובן שכולם מצויינים אבל השירים פה הם עם כל כך הרבה רגש.. בא לי לבכות.. אני הולכת לשים את זה במערכת מרוב התרגשות!!!:)

סיפור קצר

אני אשתדל לצטט כמה שיותר מדויק, אבל אחרי הכל מדובר בזיכרון שלי. השיחה מאתמול בלילה, בפלאפון שלי. -שלום, ליאוניד? -לא -אפשר לדבר עם ליאוניד? -אני פשוט לא מכיר אותו -זה 067-449... -זה 443, ה-9 נמצא שני ריבועים מתחת ל3 -וואי תודה -אם את צריכה עזרה עם עוד ספרות תתקשרי למספר הזה -טוב שיש אנשים נפלאים כמוך -כן, אני אוהב לעזור. להתראות -ביי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול!!!!! אף פעם אין לי את הביטחון העצמי לדבר עם אנשים שהם זרים...חבל! אבל בהחלט בידרת אותי... טוב שיש אותי שפותחת שרשורי "אוף"....

חח לפחות יפסיקו להתקשר אצלי

יש אחד שכבר למעלה משנה חושב שאני שרון... הוא סגור על עצמו שאני עובדת עליו מחדש ושולח את אחותו אשתו וכל מי שרוצה...וכל בוקר אני מקבלת את השיחה -בוקר טוב אני:תודה גם לך -מה שלומך? אני:טוב תודה, ושלומך? -מצויין. שרון נמצאת? אני:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~אחרי רבע שעה חוזרת~ זה טעות בפעם ה..אה אופס כבר הפסקתי לספור מרוב הפעמים... -אה...אה... אני:אז מה? עד כדי כך נהנה לשמוע את הקול שלי? בכיף רק למה שרון?! -מצטער ~ניתוק~ נו טוב לפחות טורח להגיד לי בוקר טוב ולשאול לשלומי...מעניין מי השרון שהבחור נואש אליה

למעלה